reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja jak tak dalej pójdzie to będzie to samo :-D
U nas urodzrniowa 2 kg
Roczek 10 kg
20190110_133952.jpg

3.5 pieroga takie poczekadełko przed obiadem hi hi hi

U nas urodzrniowa 2 kg
Roczek 10 kgZobacz załącznik 932696
3.5 pieroga takie poczekadełko przed obiadem hi hi hi

Ona jest tak urocza, że tylko ją zjeść :p :-* my waga 2740 teraz 3.5miesiąca 6350. Dzisiaj byliśmy w galerii, bo mama wreszcie musiała zainwestować w biustonosze do karmienia i moje dziecko zakochane! ;-) światełka, ludzie, wszędzie coś, śmiech do każdego :-D a jak rodzice jedli to płacz jak zawsze :-D

Z tą wagą to ja już sama nie wiem, raz za dużo przybrała raz za mało. My 7,5mca 9070 gdzie urodzeniowa 4420. Chociaz ostatnie dwa tyg mało jadła bo najpierw katar i kaszel i z kataru obustronne zapalenie uszu. Dziś byliśmy na kontroli jutro koniec antybiotyku. Nikomu nie życze zapalenia uszu u dziecka, coś strasznego.

Ona jest tak urocza, że tylko ją zjeść :p :-* my waga 2740 teraz 3.5miesiąca 6350. Dzisiaj byliśmy w galerii, bo mama wreszcie musiała zainwestować w biustonosze do karmienia i moje dziecko zakochane! ;-) światełka, ludzie, wszędzie coś, śmiech do każdego :-D a jak rodzice jedli to płacz jak zawsze :-D
Moja też uwielbia galerie ,sklepy...
No i muszę jadać w tajemnicy co chce wszystko i zawsze....
A ja nie koniecznie jadam tak zdrowo jak ona hi hi hi
Ryżowe ciasteczka z hippa jeszcze daja radę oszukać hi hi
IMG-20190112-WA0019.jpg

Moja też uwielbia galerie ,sklepy...
No i muszę jadać w tajemnicy co chce wszystko i zawsze....
A ja nie koniecznie jadam tak zdrowo jak ona hi hi hi
Ryżowe ciasteczka z hippa jeszcze daja radę oszukać hi hiZobacz załącznik 932832

widać że fajna dziewczynka! :-) i ślicznie je :-) chciałabym żeby moja gwiazda tak jadła ładnie :-)

Z tą wagą to ja już sama nie wiem, raz za dużo przybrała raz za mało. My 7,5mca 9070 gdzie urodzeniowa 4420. Chociaz ostatnie dwa tyg mało jadła bo najpierw katar i kaszel i z kataru obustronne zapalenie uszu. Dziś byliśmy na kontroli jutro koniec antybiotyku. Nikomu nie życze zapalenia uszu u dziecka, coś strasznego.
Mój synek też ma obustronne do tego zapalenie spojówek miał.Tak jak teraz o tym myślę to i tak dobrze znosił to wszystko plus podróż 1800 km samochodem mój dzielny

Na wizycie kontrolnej Anastazja dostała skierowanie do fizjoterapeuty z racji wzmożonego napięcia mięśniowego :( jutro sie będę umawiać ale jestem cała zmartwiona... co teraz? Na czym to polega? Da sie wyleczyć?:( Nic nie rozumiem, nic nie zauważyłam ze jest coś nie tak...:(
Spokojnie. Mój miał obniżone ale po 2 miesiącach rehabilitacji jest mega poprawa. U nas większość lekarzy mówiła że ma wzmożone napięcie - bo praktycznie od razu trzymał pięknie glowke a skierowanie dostaliśmy z uwagi na obniżone napięcie więc o co kozwa chodzi. Okazało się że to jego trzymanie główki wynika z jakiegoś tam odruchu-już nie pamiętam z jakiego a tak naprawdę ma faktycznie trochę obniżone napiecie

reklama
Do góry