RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Moja potroiła hi hi hi ale urodziła się 2 kg
Moja jak tak dalej pójdzie to będzie to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja potroiła hi hi hi ale urodziła się 2 kg
U nas urodzrniowa 2 kgMoja jak tak dalej pójdzie to będzie to samo
U nas urodzrniowa 2 kg
Roczek 10 kgZobacz załącznik 932696
3.5 pieroga takie poczekadełko przed obiadem hi hi hi
Moja też uwielbia galerie ,sklepy...Ona jest tak urocza, że tylko ją zjeść :-* my waga 2740 teraz 3.5miesiąca 6350. Dzisiaj byliśmy w galerii, bo mama wreszcie musiała zainwestować w biustonosze do karmienia i moje dziecko zakochane! ;-) światełka, ludzie, wszędzie coś, śmiech do każdego a jak rodzice jedli to płacz jak zawsze
Moja też uwielbia galerie ,sklepy...
No i muszę jadać w tajemnicy co chce wszystko i zawsze....
A ja nie koniecznie jadam tak zdrowo jak ona hi hi hi
Ryżowe ciasteczka z hippa jeszcze daja radę oszukać hi hiZobacz załącznik 932832
Mój synek też ma obustronne do tego zapalenie spojówek miał.Tak jak teraz o tym myślę to i tak dobrze znosił to wszystko plus podróż 1800 km samochodem mój dzielnyZ tą wagą to ja już sama nie wiem, raz za dużo przybrała raz za mało. My 7,5mca 9070 gdzie urodzeniowa 4420. Chociaz ostatnie dwa tyg mało jadła bo najpierw katar i kaszel i z kataru obustronne zapalenie uszu. Dziś byliśmy na kontroli jutro koniec antybiotyku. Nikomu nie życze zapalenia uszu u dziecka, coś strasznego.
Spokojnie. Mój miał obniżone ale po 2 miesiącach rehabilitacji jest mega poprawa. U nas większość lekarzy mówiła że ma wzmożone napięcie - bo praktycznie od razu trzymał pięknie glowke a skierowanie dostaliśmy z uwagi na obniżone napięcie więc o co kozwa chodzi. Okazało się że to jego trzymanie główki wynika z jakiegoś tam odruchu-już nie pamiętam z jakiego a tak naprawdę ma faktycznie trochę obniżone napiecieNa wizycie kontrolnej Anastazja dostała skierowanie do fizjoterapeuty z racji wzmożonego napięcia mięśniowego jutro sie będę umawiać ale jestem cała zmartwiona... co teraz? Na czym to polega? Da sie wyleczyć? Nic nie rozumiem, nic nie zauważyłam ze jest coś nie tak...
Mój już miał 2 razy zapalenie spojowekMój synek też ma obustronne do tego zapalenie spojówek miał.Tak jak teraz o tym myślę to i tak dobrze znosił to wszystko plus podróż 1800 km samochodem mój dzielny
Zapalenie spojowek to drobiazg w porowaniu z zapalwniem ucha. Krople i po sprawie. A zapalenia ucha najgorszemu wrogowi nie zycze. Masakryczny bol. Nie wyobrazam sobie u niemowlecia [emoji52][emoji17]Mój już miał 2 razy zapalenie spojowek[emoji3525]