reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru
Ja zaczelam od Hipp ryzowej, potem Hipp 3 zboza bez glutenu, a potem juz Hipp i Holle z glutenem. Zadna nie ma w skladzie cukru, owoce dodawalam swieze.

Sinlac jest beznadziejny, koncern wladowal ogromne pieniądze w reklamę, z dobrym skladem holle nominal helpa może ktoś używał? Wow misis juz rozszerzasz diete : -) co u Was dobrego? :)
No chcę wprowadzić kaszle bo średnio z przyrostami. Byliśmy w szpitalu. Niepokoi mnie ciągły płacz i problem z jedzeniem. Co się okazało Hubcio miał infekcje dróg moczowych, dodatkowo przyplatal mu się adenowirus. Po szpitalu mam inne dziecko l teraz płaczę jak jestem głodny lub chce spać. A no i jak matka mnie ubiera bo uwielbiam leżeć goly:)

Załączniki

• IMG_20181213_080933.jpg
    IMG_20181213_080933.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 99
Ja zaczelam od Hipp ryzowej, potem Hipp 3 zboza bez glutenu, a potem juz Hipp i Holle z glutenem. Zadna nie ma w skladzie cukru, owoce dodawalam swieze.
Ale owoce później prawda? Hubus w poniedziałek skończy 4 miesiące i będę na razie chciała sama kaszle spróbować. Zanim dam owoce to najpierw warzywa ale to myślę koło 5 miesiąca. A te holle gdzie kupowałam? Na razie spróbuję więc hippa tylko po mleku modyfikowany tym zwykłym była straszna jazda raz z hippa:/ dam kaszle rano

Ale owoce później prawda? Hubus w poniedziałek skończy 4 miesiące i będę na razie chciała sama kaszle spróbować. Zanim dam owoce to najpierw warzywa ale to myślę koło 5 miesiąca. A te holle gdzie kupowałam? Na razie spróbuję więc hippa tylko po mleku modyfikowany tym zwykłym była straszna jazda raz z hippa:/ dam kaszle rano

Ja rozszerzalam diete po 5miesiacu. Najpierw warzywa przez 2 tygodnie, potem owoce. W sumie po miesiacu podalam tez mieso i gluten.
Kaszke mozesz robic na wodzie. Wygoogluj sobie i znajdziesz opcje jej podawania.
Holle zamawialam przez internet, jest ich duzy wybor.

Ja rozszerzalam diete po 5miesiacu. Najpierw warzywa przez 2 tygodnie, potem owoce. W sumie po miesiacu podalam tez mieso i gluten.
Kaszke mozesz robic na wodzie. Wygoogluj sobie i znajdziesz opcje jej podawania.
Holle zamawialam przez internet, jest ich duzy wybor.
Już zamowilam czytałam przy jednej kaszce że podawać łyżkę kaszki rozrobionej w 5 łyżkach wody. Jak przyjdzie to będę czytać jak ja przygotować. Może jeszcze hippa dodatkowo potem kupię jak będzie jadl

Już zamowilam czytałam przy jednej kaszce że podawać łyżkę kaszki rozrobionej w 5 łyżkach wody. Jak przyjdzie to będę czytać jak ja przygotować. Może jeszcze hippa dodatkowo potem kupię jak będzie jadl
Ro robiłam i robie normalnie na mleku najpierw hipp bez glutenu ( 1 op ) a potem juz 5 zbóż hipp i holle .
Ze 2 tygodnie piła z butelki taka nie bardzo gesta ( smoczkiem do kaszek ) potem juz łyzeczka na 150 ml mleka daje ok 7-9 łyzeczek tych od mleka kaszki

reklama
No chcę wprowadzić kaszle bo średnio z przyrostami. Byliśmy w szpitalu. Niepokoi mnie ciągły płacz i problem z jedzeniem. Co się okazało Hubcio miał infekcje dróg moczowych, dodatkowo przyplatal mu się adenowirus. Po szpitalu mam inne dziecko l teraz płaczę jak jestem głodny lub chce spać. A no i jak matka mnie ubiera bo uwielbiam leżeć goly:)
Ja nie wiem co te chłopaki mają, Kajtek najspokojniejszy jak leży z gołymi jajkami :)

Do góry