reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru
Ja zaczelam od Hipp ryzowej, potem Hipp 3 zboza bez glutenu, a potem juz Hipp i Holle z glutenem. Zadna nie ma w skladzie cukru, owoce dodawalam swieze.

Sinlac jest beznadziejny, koncern wladowal ogromne pieniądze w reklamę, z dobrym skladem holle nominal helpa może ktoś używał? Wow misis juz rozszerzasz diete : -) co u Was dobrego? :)
No chcę wprowadzić kaszle bo średnio z przyrostami. Byliśmy w szpitalu. Niepokoi mnie ciągły płacz i problem z jedzeniem. Co się okazało Hubcio miał infekcje dróg moczowych, dodatkowo przyplatal mu się adenowirus. Po szpitalu mam inne dziecko l teraz płaczę jak jestem głodny lub chce spać. A no i jak matka mnie ubiera bo uwielbiam leżeć goly:)

Załączniki

• IMG_20181213_080933.jpg
    IMG_20181213_080933.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 103
Ja zaczelam od Hipp ryzowej, potem Hipp 3 zboza bez glutenu, a potem juz Hipp i Holle z glutenem. Zadna nie ma w skladzie cukru, owoce dodawalam swieze.
Ale owoce później prawda? Hubus w poniedziałek skończy 4 miesiące i będę na razie chciała sama kaszle spróbować. Zanim dam owoce to najpierw warzywa ale to myślę koło 5 miesiąca. A te holle gdzie kupowałam? Na razie spróbuję więc hippa tylko po mleku modyfikowany tym zwykłym była straszna jazda raz z hippa:/ dam kaszle rano

Ale owoce później prawda? Hubus w poniedziałek skończy 4 miesiące i będę na razie chciała sama kaszle spróbować. Zanim dam owoce to najpierw warzywa ale to myślę koło 5 miesiąca. A te holle gdzie kupowałam? Na razie spróbuję więc hippa tylko po mleku modyfikowany tym zwykłym była straszna jazda raz z hippa:/ dam kaszle rano

Ja rozszerzalam diete po 5miesiacu. Najpierw warzywa przez 2 tygodnie, potem owoce. W sumie po miesiacu podalam tez mieso i gluten.
Kaszke mozesz robic na wodzie. Wygoogluj sobie i znajdziesz opcje jej podawania.
Holle zamawialam przez internet, jest ich duzy wybor.

Ja rozszerzalam diete po 5miesiacu. Najpierw warzywa przez 2 tygodnie, potem owoce. W sumie po miesiacu podalam tez mieso i gluten.
Kaszke mozesz robic na wodzie. Wygoogluj sobie i znajdziesz opcje jej podawania.
Holle zamawialam przez internet, jest ich duzy wybor.
Już zamowilam czytałam przy jednej kaszce że podawać łyżkę kaszki rozrobionej w 5 łyżkach wody. Jak przyjdzie to będę czytać jak ja przygotować. Może jeszcze hippa dodatkowo potem kupię jak będzie jadl

Już zamowilam czytałam przy jednej kaszce że podawać łyżkę kaszki rozrobionej w 5 łyżkach wody. Jak przyjdzie to będę czytać jak ja przygotować. Może jeszcze hippa dodatkowo potem kupię jak będzie jadl
Ro robiłam i robie normalnie na mleku najpierw hipp bez glutenu ( 1 op ) a potem juz 5 zbóż hipp i holle .
Ze 2 tygodnie piła z butelki taka nie bardzo gesta ( smoczkiem do kaszek ) potem juz łyzeczka na 150 ml mleka daje ok 7-9 łyzeczek tych od mleka kaszki

reklama
No chcę wprowadzić kaszle bo średnio z przyrostami. Byliśmy w szpitalu. Niepokoi mnie ciągły płacz i problem z jedzeniem. Co się okazało Hubcio miał infekcje dróg moczowych, dodatkowo przyplatal mu się adenowirus. Po szpitalu mam inne dziecko l teraz płaczę jak jestem głodny lub chce spać. A no i jak matka mnie ubiera bo uwielbiam leżeć goly:)
Ja nie wiem co te chłopaki mają, Kajtek najspokojniejszy jak leży z gołymi jajkami :)

Do góry