reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Boże, ta moja zdolna łobuziara mnie wykończy :-( zawsze chodziła spać o 21 max 21:30, a od paru dni 22:30 a ona leży i pluje, puszcza bańki ze śliny, pokazuje język, gada... Masakra :p niby zabawne, ale ja zaraz zacznę robić sobie gar kawy, bo przy tym budzi się na cycka już nie co 2.5godz a 1.5 :-(

Boże, ta moja zdolna łobuziara mnie wykończy :-( zawsze chodziła spać o 21 max 21:30, a od paru dni 22:30 a ona leży i pluje, puszcza bańki ze śliny, pokazuje język, gada... Masakra :p niby zabawne, ale ja zaraz zacznę robić sobie gar kawy, bo przy tym budzi się na cycka już nie co 2.5godz a 1.5 :-(
moja usnela godzine temu a teraz stwierdziła, że sie wyspała :szok::errr: także witaj w klubie :D
Ja to narazie w szoku bo jak ją kladlam to szła spać a dziś to nie wiem o co chodzi :D

moja usnela godzine temu a teraz stwierdziła, że sie wyspała :szok::errr: także witaj w klubie :D
Ja to narazie w szoku bo jak ją kladlam to szła spać a dziś to nie wiem o co chodzi :D

Moja 40min temu oddała wszystko co zjadła o 4 rano :-\ więc mam pranie i mycie za sobą :-\ super... Mąż obżartuch, pies też, to jakie mogłoby być dziecko...

jejku :( moja też lubi zjeść :-D waga mówi sama za siebie.. :errr: o ktorej poszla spac ? Moja chyba sie szykuje na swieta i sylwestra bo poszła spać o 1 :szok:

Może jakaś kiepska noc była, albo chcą razem spędzić te sylwestrową noc, bo ja zamierzam spać :p Mąż ją wreszcie uspał parę minut po 23 miziając po głowie i policzku (coś ma po mamie), bo ja już miałam za duże ciśnienie po całym dniu. Na dodatek jeszcze rano akcja przejadłam się :-(

Te dziewuchy coś za bardzo lubią jeść :p Twoja to się duża urodziła, moja ze spadkowej 2740 aktualnie waży prawie 6, a będzie miała za tydzień 3msc! Nosimy już ubrania 68!!! A było Maleństwo 54cm.

reklama
Do góry