misis188
Fanka BB :)
To jest z kinderkraft i Ty mi go chyba pokecalas bałam się że będzie płacza a tu rogal.Niczym pan kierownik [emoji178][emoji1]
Chyba mam podobne krzesełko do karmienia [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest z kinderkraft i Ty mi go chyba pokecalas bałam się że będzie płacza a tu rogal.Niczym pan kierownik [emoji178][emoji1]
Chyba mam podobne krzesełko do karmienia [emoji8]
Równy rok temu przytulilam ich poraz pierwszy [emoji3590] [emoji3590] MAMY ROCZEK [emoji512][emoji512]Zobacz załącznik 924498
moja usnela godzine temu a teraz stwierdziła, że sie wyspała także witaj w klubieBoże, ta moja zdolna łobuziara mnie wykończy :-( zawsze chodziła spać o 21 max 21:30, a od paru dni 22:30 a ona leży i pluje, puszcza bańki ze śliny, pokazuje język, gada... Masakra niby zabawne, ale ja zaraz zacznę robić sobie gar kawy, bo przy tym budzi się na cycka już nie co 2.5godz a 1.5 :-(
Ja pracowałam do końca 7msc. Praca biurowa, chociaż dosyć stresująca. A wiedzieli od 6tc.Dziewczynki - szybkie pytanko.
1. Kiedy mówicie w pracy o ciąży. Jak wszystko dobrze pójdzie ja planuje po prentalnych. Nie za późno?
2. Kiedy planujecie/ poszliście na L4?
Pozdrawiam [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
moja usnela godzine temu a teraz stwierdziła, że sie wyspała także witaj w klubie
Ja to narazie w szoku bo jak ją kladlam to szła spać a dziś to nie wiem o co chodzi
Siedzi już sam? Jejku jak ten czas leci...Ale się spodobalo
jejku moja też lubi zjeść waga mówi sama za siebie.. o ktorej poszla spac ? Moja chyba sie szykuje na swieta i sylwestra bo poszła spać o 1Moja 40min temu oddała wszystko co zjadła o 4 rano :-\ więc mam pranie i mycie za sobą :-\ super... Mąż obżartuch, pies też, to jakie mogłoby być dziecko...
jejku moja też lubi zjeść waga mówi sama za siebie.. o ktorej poszla spac ? Moja chyba sie szykuje na swieta i sylwestra bo poszła spać o 1
Dzięki Ewcia. Ale czy takie badania są miarodajne u 3miesięcznego dziecka?Może zrób badanie ? Tak chyba najprościej....
Znalazłam takie myślę ze wiele wyjasni Zobacz załącznik 924488