reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Boże, ta moja zdolna łobuziara mnie wykończy :-( zawsze chodziła spać o 21 max 21:30, a od paru dni 22:30 a ona leży i pluje, puszcza bańki ze śliny, pokazuje język, gada... Masakra :p niby zabawne, ale ja zaraz zacznę robić sobie gar kawy, bo przy tym budzi się na cycka już nie co 2.5godz a 1.5 :-(

Boże, ta moja zdolna łobuziara mnie wykończy :-( zawsze chodziła spać o 21 max 21:30, a od paru dni 22:30 a ona leży i pluje, puszcza bańki ze śliny, pokazuje język, gada... Masakra :p niby zabawne, ale ja zaraz zacznę robić sobie gar kawy, bo przy tym budzi się na cycka już nie co 2.5godz a 1.5 :-(
moja usnela godzine temu a teraz stwierdziła, że sie wyspała :szok::errr: także witaj w klubie :D
Ja to narazie w szoku bo jak ją kladlam to szła spać a dziś to nie wiem o co chodzi :D

moja usnela godzine temu a teraz stwierdziła, że sie wyspała :szok::errr: także witaj w klubie :D
Ja to narazie w szoku bo jak ją kladlam to szła spać a dziś to nie wiem o co chodzi :D

Moja 40min temu oddała wszystko co zjadła o 4 rano :-\ więc mam pranie i mycie za sobą :-\ super... Mąż obżartuch, pies też, to jakie mogłoby być dziecko...

jejku :( moja też lubi zjeść :-D waga mówi sama za siebie.. :errr: o ktorej poszla spac ? Moja chyba sie szykuje na swieta i sylwestra bo poszła spać o 1 :szok:

Może jakaś kiepska noc była, albo chcą razem spędzić te sylwestrową noc, bo ja zamierzam spać :p Mąż ją wreszcie uspał parę minut po 23 miziając po głowie i policzku (coś ma po mamie), bo ja już miałam za duże ciśnienie po całym dniu. Na dodatek jeszcze rano akcja przejadłam się :-(

Te dziewuchy coś za bardzo lubią jeść :p Twoja to się duża urodziła, moja ze spadkowej 2740 aktualnie waży prawie 6, a będzie miała za tydzień 3msc! Nosimy już ubrania 68!!! A było Maleństwo 54cm.

reklama
Do góry