reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Może jakaś kiepska noc była, albo chcą razem spędzić te sylwestrową noc, bo ja zamierzam spać :p Mąż ją wreszcie uspał parę minut po 23 miziając po głowie i policzku (coś ma po mamie), bo ja już miałam za duże ciśnienie po całym dniu. Na dodatek jeszcze rano akcja przejadłam się :-(

Te dziewuchy coś za bardzo lubią jeść :p Twoja to się duża urodziła, moja ze spadkowej 2740 aktualnie waży prawie 6, a będzie miała za tydzień 3msc! Nosimy już ubrania 68!!! A było Maleństwo 54cm.
No Lenka 4220 , przy wypisie 4kg :-D no i 59cm:szok:wyglada gdzieś na pół roku i tak sie zachowuje po części :-D .. troche mnie az martwi , że tak przybiera..spoko my miesiące i 74 bo na długość dobre :-D aby patrzeć jak 80 zaczniemy kupować :baffled:
Bo tatusiu taka żarta na jedzenie:-D zaczną latać to jeszcze bedziemy plakaly , że za chude :-D:-D:-D

No Lenka 4220 , przy wypisie 4kg :-D no i 59cm:szok:wyglada gdzieś na pół roku i tak sie zachowuje po części :-D .. troche mnie az martwi , że tak przybiera..spoko my miesiące i 74 bo na długość dobre :-D aby patrzeć jak 80 zaczniemy kupować :baffled:
Bo tatusiu taka żarta na jedzenie:-D zaczną latać to jeszcze bedziemy plakaly , że za chude :-D:-D:-D

To mamy podobne córeczki tylko moja długa, więc tych KG tak nie widać. A że po ojcu to wiadomo :-D mój wiecznie głodny i 190cm chłopa :O ja 156 haha. Też mi wszyscy mówią, że nie wygląda i nie zachowuje się na swoje 3 miesiące. Nie wiem gdzie im się tak spieszy :p kupiłam tyle ubrań z mamą, bo maleńka, a po miesiącu wszystko do wymiany :-D

Dzięki Ewcia. Ale czy takie badania są miarodajne u 3miesięcznego dziecka?
Marcelina miała badanie jak miała 3 miesiące i wyszly jej przeciwciała nie wiem na jakim poziomie ....
Wiem ze testy alergiczne pokarmowe sa wiarygodne jak dziecko skończy 3 lata .
Ale to na białko wychodzi już.
Marcelinie sie zmniejsza ale ma nadal. Jee Nutramigen dalej i zakaz jogurtów.
Masło , ser żółty podawać w malych ilościach

Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru

Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru
Jest dostępna np w rossmanie. Możesz ją robić i na mm i na wodzie. Jako że ona nie ma żadnych dodatków robie z musami owocowymi i na wodzie bo mleko mamy ochydne-nutramigen.

Załączniki

• 4F58BFCF-E85F-488E-A694-05DCE4E00101.png
    4F58BFCF-E85F-488E-A694-05DCE4E00101.png
    189,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Sinlac jest beznadziejny, koncern wladowal ogromne pieniądze w reklamę, z dobrym skladem holle nominal helpa może ktoś używał? Wow misis juz rozszerzasz diete : -) co u Was dobrego? :)

Do góry