reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Może jakaś kiepska noc była, albo chcą razem spędzić te sylwestrową noc, bo ja zamierzam spać :p Mąż ją wreszcie uspał parę minut po 23 miziając po głowie i policzku (coś ma po mamie), bo ja już miałam za duże ciśnienie po całym dniu. Na dodatek jeszcze rano akcja przejadłam się :-(

Te dziewuchy coś za bardzo lubią jeść :p Twoja to się duża urodziła, moja ze spadkowej 2740 aktualnie waży prawie 6, a będzie miała za tydzień 3msc! Nosimy już ubrania 68!!! A było Maleństwo 54cm.
No Lenka 4220 , przy wypisie 4kg :-D no i 59cm:szok:wyglada gdzieś na pół roku i tak sie zachowuje po części :-D .. troche mnie az martwi , że tak przybiera..spoko my miesiące i 74 bo na długość dobre :-D aby patrzeć jak 80 zaczniemy kupować :baffled:
Bo tatusiu taka żarta na jedzenie:-D zaczną latać to jeszcze bedziemy plakaly , że za chude :-D:-D:-D

No Lenka 4220 , przy wypisie 4kg :-D no i 59cm:szok:wyglada gdzieś na pół roku i tak sie zachowuje po części :-D .. troche mnie az martwi , że tak przybiera..spoko my miesiące i 74 bo na długość dobre :-D aby patrzeć jak 80 zaczniemy kupować :baffled:
Bo tatusiu taka żarta na jedzenie:-D zaczną latać to jeszcze bedziemy plakaly , że za chude :-D:-D:-D

To mamy podobne córeczki tylko moja długa, więc tych KG tak nie widać. A że po ojcu to wiadomo :-D mój wiecznie głodny i 190cm chłopa :O ja 156 haha. Też mi wszyscy mówią, że nie wygląda i nie zachowuje się na swoje 3 miesiące. Nie wiem gdzie im się tak spieszy :p kupiłam tyle ubrań z mamą, bo maleńka, a po miesiącu wszystko do wymiany :-D

Dzięki Ewcia. Ale czy takie badania są miarodajne u 3miesięcznego dziecka?
Marcelina miała badanie jak miała 3 miesiące i wyszly jej przeciwciała nie wiem na jakim poziomie ....
Wiem ze testy alergiczne pokarmowe sa wiarygodne jak dziecko skończy 3 lata .
Ale to na białko wychodzi już.
Marcelinie sie zmniejsza ale ma nadal. Jee Nutramigen dalej i zakaz jogurtów.
Masło , ser żółty podawać w malych ilościach

Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru

Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru
Jest dostępna np w rossmanie. Możesz ją robić i na mm i na wodzie. Jako że ona nie ma żadnych dodatków robie z musami owocowymi i na wodzie bo mleko mamy ochydne-nutramigen.

Załączniki

• 4F58BFCF-E85F-488E-A694-05DCE4E00101.png
    4F58BFCF-E85F-488E-A694-05DCE4E00101.png
    189,5 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Sinlac jest beznadziejny, koncern wladowal ogromne pieniądze w reklamę, z dobrym skladem holle nominal helpa może ktoś używał? Wow misis juz rozszerzasz diete : -) co u Was dobrego? :)

Do góry