Wszystkiego najlepszego dla maluchówRówny rok temu przytulilam ich poraz pierwszy [emoji3590] [emoji3590] MAMY ROCZEK [emoji512][emoji512]Zobacz załącznik 924498
reklama
Ja na L4 poszłam miesiąc przed transferem, a ciążowe wysłałam po serduszku.Dziewczynki - szybkie pytanko.
1. Kiedy mówicie w pracy o ciąży. Jak wszystko dobrze pójdzie ja planuje po prentalnych. Nie za późno?
2. Kiedy planujecie/ poszliście na L4?
Pozdrawiam [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
misis188
Fanka BB :)
Nie to ma pollezaco pozycjeSiedzi już sam? Jejku jak ten czas leci...
No Lenka 4220 , przy wypisie 4kg no i 59cmwyglada gdzieś na pół roku i tak sie zachowuje po części .. troche mnie az martwi , że tak przybiera..spoko my miesiące i 74 bo na długość dobre aby patrzeć jak 80 zaczniemy kupowaćMoże jakaś kiepska noc była, albo chcą razem spędzić te sylwestrową noc, bo ja zamierzam spać Mąż ją wreszcie uspał parę minut po 23 miziając po głowie i policzku (coś ma po mamie), bo ja już miałam za duże ciśnienie po całym dniu. Na dodatek jeszcze rano akcja przejadłam się :-(
Te dziewuchy coś za bardzo lubią jeść Twoja to się duża urodziła, moja ze spadkowej 2740 aktualnie waży prawie 6, a będzie miała za tydzień 3msc! Nosimy już ubrania 68!!! A było Maleństwo 54cm.
Bo tatusiu taka żarta na jedzenie zaczną latać to jeszcze bedziemy plakaly , że za chude
RedHotChiliPepper28
No Lenka 4220 , przy wypisie 4kg no i 59cmwyglada gdzieś na pół roku i tak sie zachowuje po części .. troche mnie az martwi , że tak przybiera..spoko my miesiące i 74 bo na długość dobre aby patrzeć jak 80 zaczniemy kupować
Bo tatusiu taka żarta na jedzenie zaczną latać to jeszcze bedziemy plakaly , że za chude
To mamy podobne córeczki tylko moja długa, więc tych KG tak nie widać. A że po ojcu to wiadomo mój wiecznie głodny i 190cm chłopa :O ja 156 haha. Też mi wszyscy mówią, że nie wygląda i nie zachowuje się na swoje 3 miesiące. Nie wiem gdzie im się tak spieszy kupiłam tyle ubrań z mamą, bo maleńka, a po miesiącu wszystko do wymiany
Ewunka
Marcelina miała badanie jak miała 3 miesiące i wyszly jej przeciwciała nie wiem na jakim poziomie ....Dzięki Ewcia. Ale czy takie badania są miarodajne u 3miesięcznego dziecka?
Wiem ze testy alergiczne pokarmowe sa wiarygodne jak dziecko skończy 3 lata .
Ale to na białko wychodzi już.
Marcelinie sie zmniejsza ale ma nadal. Jee Nutramigen dalej i zakaz jogurtów.
Masło , ser żółty podawać w malych ilościach
Agnieś191
Jest dostępna np w rossmanie. Możesz ją robić i na mm i na wodzie. Jako że ona nie ma żadnych dodatków robie z musami owocowymi i na wodzie bo mleko mamy ochydne-nutramigen.Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru
Załączniki
reklama
Sinlac jest beznadziejny, koncern wladowal ogromne pieniądze w reklamę, z dobrym skladem holle nominal helpa może ktoś używał? Wow misis juz rozszerzasz diete : -) co u Was dobrego?Dziewczyny polecacie jakieś kaszki po 4 miesiącu? Nie chce owocowych. Mój lekarz poleca nestle sinlac z tym że czytając komentarze rodzice wskazują że zawiera dużo cukru