reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Kasza manna ma malo wartosci odzywczych wiec lepiej sobie darowac.A nie prościej zwykła kaszke manna? Nie zdrowsza?
Kasza jaglana jak najbardziej, ale nie manna.
Jaskolcia
My korzystaliśmy z hel.pa czary ma.my, polecam. Ja zamawialam przez gemini. Mają różne połączenia zbóż (bez dodatków), robi się je błyskawicznie. Na początku wybraliśmy jaglaną, później z komosy ryżowej i prosa, kaszę 5 zbóż, później próbowaliśmy inne z tej serii. Czasem sama ją sobie robiłam Polecam, my zaczęliśmy jeść kaszki na początku 7 miesiąca życia.
Dajcie jakaś nazwę co kupię w pl.To popatrz na dobre kaszki, ktore maja zboze i nic wiecej [emoji6]
nieagatka
Hipp, Halle, Helpa - te na pewno maja dobre sklady, wiwcej nie znam, ale dziewczyny na penwo pomoga. Dwie pierwsze w Hiszpanii sa dostepne internetowo.Dajcie jakaś nazwę co kupię w pl.
Dziecko gdy jesteś w chorobie każą karmić bezwzględnie. Chyba że dadzą Ci takie leki że nie będziesz mogła, ale to Ci powie. Można maskę zakładać.Witajcie pisze z prośbą o poradę... Błażej ma 2,5 tygodnia a ja walczę z początkami anginy karmiąc piersią, i boję się że on coś złapie idę mnie i nie wiem czy to nie skończy się antybiotykiem, co robić ?próbowałam wszystkich domowych sposobów i nic nie pomaga czy ja go nie zaraże? Czy któraś z Was brała antybiotyk podczas kp?
Okolo 3 miesiąceKochane, moze głupie pytanie ale czy jest jakiś termin na wymianę butelek do karmienia?
W sumie ja tak zrobiłam ze względu choćby na smoczek, ale można wymienić tylko smoczek z butelki. Ale wg mnie to wszystko się zużywa intensywnie i wolałam nowe
reklama
Vinszka
@walczaca o szczescie Kochana, jeszcze tutaj czasami zaglądasz?