reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My korzystaliśmy z hel.pa czary ma.my, polecam. Ja zamawialam przez gemini. Mają różne połączenia zbóż (bez dodatków), robi się je błyskawicznie. Na początku wybraliśmy jaglaną, później z komosy ryżowej i prosa, kaszę 5 zbóż, później próbowaliśmy inne z tej serii. Czasem sama ją sobie robiłam:) Polecam, my zaczęliśmy jeść kaszki na początku 7 miesiąca życia.

Witajcie:) pisze z prośbą o poradę... Błażej ma 2,5 tygodnia a ja walczę z początkami anginy karmiąc piersią, i boję się że on coś złapie idę mnie i nie wiem czy to nie skończy się antybiotykiem, co robić ?próbowałam wszystkich domowych sposobów i nic nie pomaga :( czy ja go nie zaraże? Czy któraś z Was brała antybiotyk podczas kp?
Dziecko gdy jesteś w chorobie każą karmić bezwzględnie. Chyba że dadzą Ci takie leki że nie będziesz mogła, ale to Ci powie. Można maskę zakładać.

Hubek strasznie ciśnie rączki do buzi. Przez to ma całe czerwone wkoło. Krem ma alkohol i go piecze-krem z hippa do buzi dla dzieci. Mogę mi to mascia nagietkowa posmarować?

reklama
Do góry