misis188
Fanka BB :)
Dokładnie a szczególnie w sytuacji kiedy on nie gorączkowalDobrze,ze juz wszystko dobrze i ,ze czułaś ,ze cos jest nie tak. Instynkt matki najważniejszy [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie a szczególnie w sytuacji kiedy on nie gorączkowalDobrze,ze juz wszystko dobrze i ,ze czułaś ,ze cos jest nie tak. Instynkt matki najważniejszy [emoji6]
My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiałmam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej
To nic dobrego. Odradzam.
To nic dobrego. Odradzam.
Moja Ania dostała chodzik, włożyłam ja do niego może z dwa razy na parę minut i chodzik schowanyOdradzasz ze względu na to ,ze wyglada jak chodzik czy moze znasz zdanie fizjo?
Ze wzgledu na to, ze znam zdanie fizjo i sa bardzo krytykowane jak chodziki. Powoduja wady postawy i ucza zlego stawiania stopek, bo dziecko staje na paluszkach.Odradzasz ze względu na to ,ze wyglada jak chodzik czy moze znasz zdanie fizjo?
Oj, bidulek. Dobrze że byłaś czujna i że Hubcio wraca do zdrowia.My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiałmam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej
To jest wirus na ktorego nie ma jeszcze szczepionki. Bardzi duzo niemowlakow go ma. Jest przenoszony m.in droga kropelkowa a objawiac sie moze infekcjsmi drog oddechowych, drog moczowych, biegunka, itp. Hubus miał wodniste kupki ktore potem staly sie zielone. Przypuszczsm ze to dziadostwo złapał w szpitaluOj, bidulek. Dobrze że byłaś czujna i że Hubcio wraca do zdrowia.
A co to adenowirus i skąd się bierze?
To jest wirus na ktorego nie ma jeszcze szczepionki. Bardzi duzo niemowlakow go ma. Jest przenoszony m.in droga kropelkowa a objawiac sie moze infekcjsmi drog oddechowych, drog moczowych, biegunka, itp. Hubus miał wodniste kupki ktore potem staly sie zielone. Przypuszczsm ze to dziadostwo złapał w szpitalu