Mamy też jest super tylko ta miękka bo jest jeszcze jedna taka twardsza ponoć jest nie bardzoWlasnie zastanawialam sie o ktorej piszecie bo jest jeszcze taka moim zdaniem bezpieczniejsza dla dziecka. Ma ta wersje ktoś??
Link do: Żyrafa Sophie | Gryzak z Naturalnej Gumy | Vulli® SoPure
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
To jest tak miekki sylikon że nic się nie stanie. Marcelina miała 2mce to już go miała.A te kanty nie są niebezpieczne? Bo jak tak patrzę to o oczka się boje...
misis188
Ja tez mam go ale on wysuszaJa mam z Hippa taki w puszce. Jest gęsty i trzeba oklepywać buźkę, ale delikatnie pachnie i synek ma piękną cerę
Wymieniać zdanie na temat tej zabawki moglibyśmy jakbyśmy były obie w jej posiadaniu A polecić zawsze można coś z czego się jest zadowolonym.Mi nie chodziło o przekonywanie kogoś. Tylko moja córka ma sporo zabawek i też potrafi bawić się nimi i zająć sporo czasu. Więc podejrzewam, że to nie fenomen Twojej zabawki, tylko po prostu podpasowała Twojemu dziecku. Ale kłócić się o to nie zamierzam.
nieagatka
Ja mam ten, jest rewelacyjny. Kupilam jak Lilce w zimie robily sie czerwone plamy na buzi i od razu pomogl. Wiem, ze jest dostepny w PL, ale mega drogiJa tez mam go ale on wysusza
Załączniki
A nadaje się dla 5 cio miesięcznego bobasa?wybieram się do pl i też chce jakiś kupić bo i nas też plamy wyskakujaJa mam ten, jest rewelacyjny. Kupilam jak Lilce w zimie robily sie czerwone plamy na buzi i od razu pomogl. Wiem, ze jest dostepny w PL, ale mega drogi
Zobacz załącznik 919225
nieagatka
Tak, w aptece mi powiedzieli, ze jest dla dzieci po 1szym miesiacu.A nadaje się dla 5 cio miesięcznego bobasa?wybieram się do pl i też chce jakiś kupić bo i nas też plamy wyskakuja
reklama
misis188
Jednak blondi teraz sprawdziła swój krem z hippa i nie skomentuje to najpierw ten spróbuje bo jesr tanszyJa mam z Hippa taki w puszce. Jest gęsty i trzeba oklepywać buźkę, ale delikatnie pachnie i synek ma piękną cerę