reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mi nie chodziło o przekonywanie kogoś. Tylko moja córka ma sporo zabawek i też potrafi bawić się nimi i zająć sporo czasu. Więc podejrzewam, że to nie fenomen Twojej zabawki, tylko po prostu podpasowała Twojemu dziecku. Ale kłócić się o to nie zamierzam.
Wymieniać zdanie na temat tej zabawki moglibyśmy jakbyśmy były obie w jej posiadaniu A polecić zawsze można coś z czego się jest zadowolonym.

Ja tez mam go ale on wysusza:(
Ja mam ten, jest rewelacyjny. Kupilam jak Lilce w zimie robily sie czerwone plamy na buzi i od razu pomogl. Wiem, ze jest dostepny w PL, ale mega drogi
IMG_20181124_115035.jpeg

Załączniki

• IMG_20181124_115035.jpeg
    IMG_20181124_115035.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 483
Dziewczyny od kiedy pielęgnacja pierwszych ząbków? Czego używacie? Wczoraj zauważyłam, że wychodzi nam pierwszy ząbek [emoji85] Do łagodzenia bólu mamy dentinox i nurofen forte. Dobry zestaw? Czy macie coś lepszego?

reklama
Do góry