reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak, ja wiem, że o gryzaku. Bo o niego też pytałam. Ale goffa dała zdjęcie innej zabawki, gdzie w niej już w ogóle nie ma nic specjalnego.
@jasani każdy ma inny gust wiadomo ale nie będę Cię przekonywać że w tej zabawce jest coś takiego że dzieci ja uwielbiają i nie mówię tu o moim synu on ma dopiero 4 miesiące A już lubi widzę że spędza nad tarmoszeniem jej kupę czasu.Mi polecił ktoś ja polecam wam.A czy jest w niej coś specjalnego to trzeba pierwsze kupić żeby się przekonać

reklama
My mamy ta za 15 zl :laugh2:i tez jest super :D
Screenshot_20181124-083313_Chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181124-083313_Chrome.jpg
    Screenshot_20181124-083313_Chrome.jpg
    152 KB · Wyświetleń: 527
Też się zastanawiałam na przyszłość czy kupić żyrafę, czytałam co tam kobiety potrafiły znaleźć i pokazywały nawet zdjęcia :-) ja tylko widziałam, jak 5msc syn koleżanki uwielbia ją, bawi się, ale nie gryzie, bo zębów jeszcze nie widać, tylko ma tą mniejszą z kołami w której podobno pleśń nie ma możliwości się zrobić :p

Dziewczyny a polećcie jakis dobry krem do buzi na codzień dla maluszka bo bylam wczoraj u pani dr i kazala natluszczac skórę bo po mm zrobila sie taka sucha i jak bedzie sie to pogarszac to bebilon pepti musimy kupic. Na wiatr mam a tak to olejem kokosowym smaruje ale mysle ze lepszy byłby kremik

@jasani każdy ma inny gust wiadomo ale nie będę Cię przekonywać że w tej zabawce jest coś takiego że dzieci ja uwielbiają i nie mówię tu o moim synu on ma dopiero 4 miesiące A już lubi widzę że spędza nad tarmoszeniem jej kupę czasu.Mi polecił ktoś ja polecam wam.A czy jest w niej coś specjalnego to trzeba pierwsze kupić żeby się przekonać
Mi nie chodziło o przekonywanie kogoś. Tylko moja córka ma sporo zabawek i też potrafi bawić się nimi i zająć sporo czasu. Więc podejrzewam, że to nie fenomen Twojej zabawki, tylko po prostu podpasowała Twojemu dziecku. Ale kłócić się o to nie zamierzam.

E0507379-3094-4D29-8D3C-926F3D252EF1.jpeg
Dziewczyny a polećcie jakis dobry krem do buzi na codzień dla maluszka bo bylam wczoraj u pani dr i kazala natluszczac skórę bo po mm zrobila sie taka sucha i jak bedzie sie to pogarszac to bebilon pepti musimy kupic. Na wiatr mam a tak to olejem kokosowym smaruje ale mysle ze lepszy byłby kremik
Ja polecam te

Załączniki

• E0507379-3094-4D29-8D3C-926F3D252EF1.jpeg
    E0507379-3094-4D29-8D3C-926F3D252EF1.jpeg
    486,7 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Ja mam z Hippa taki w puszce. Jest gęsty i trzeba oklepywać buźkę, ale delikatnie pachnie i synek ma piękną cerę:)

Do góry