@jasani każdy ma inny gust wiadomo ale nie będę Cię przekonywać że w tej zabawce jest coś takiego że dzieci ja uwielbiają i nie mówię tu o moim synu on ma dopiero 4 miesiące A już lubi widzę że spędza nad tarmoszeniem jej kupę czasu.Mi polecił ktoś ja polecam wam.A czy jest w niej coś specjalnego to trzeba pierwsze kupić żeby się przekonaćTak, ja wiem, że o gryzaku. Bo o niego też pytałam. Ale goffa dała zdjęcie innej zabawki, gdzie w niej już w ogóle nie ma nic specjalnego.
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
RedHotChiliPepper28
Też się zastanawiałam na przyszłość czy kupić żyrafę, czytałam co tam kobiety potrafiły znaleźć i pokazywały nawet zdjęcia :-) ja tylko widziałam, jak 5msc syn koleżanki uwielbia ją, bawi się, ale nie gryzie, bo zębów jeszcze nie widać, tylko ma tą mniejszą z kołami w której podobno pleśń nie ma możliwości się zrobić
misis188
Wlasnie zastanawialam sie o ktorej piszecie bo jest jeszcze taka moim zdaniem bezpieczniejsza dla dziecka. Ma ta wersje ktoś??To nie jest ta zabawka. My piszemy o gryzaku. Nasz przelezal 2 miesiace w szafie, bo jak go dostala to nawet nie wiedzialam co to. Potem poczytalam i mialam zdanie jak Ty. Ale wyciagnelam i jej dalam. I zmienilam zdanie [emoji4]
Zobacz załącznik 919122
Link do: Żyrafa Sophie | Gryzak z Naturalnej Gumy | Vulli® SoPure
misis188
Dziewczyny a polećcie jakis dobry krem do buzi na codzień dla maluszka bo bylam wczoraj u pani dr i kazala natluszczac skórę bo po mm zrobila sie taka sucha i jak bedzie sie to pogarszac to bebilon pepti musimy kupic. Na wiatr mam a tak to olejem kokosowym smaruje ale mysle ze lepszy byłby kremik
jasani
Mi nie chodziło o przekonywanie kogoś. Tylko moja córka ma sporo zabawek i też potrafi bawić się nimi i zająć sporo czasu. Więc podejrzewam, że to nie fenomen Twojej zabawki, tylko po prostu podpasowała Twojemu dziecku. Ale kłócić się o to nie zamierzam.@jasani każdy ma inny gust wiadomo ale nie będę Cię przekonywać że w tej zabawce jest coś takiego że dzieci ja uwielbiają i nie mówię tu o moim synu on ma dopiero 4 miesiące A już lubi widzę że spędza nad tarmoszeniem jej kupę czasu.Mi polecił ktoś ja polecam wam.A czy jest w niej coś specjalnego to trzeba pierwsze kupić żeby się przekonać
Agnieś191
Ja polecam teDziewczyny a polećcie jakis dobry krem do buzi na codzień dla maluszka bo bylam wczoraj u pani dr i kazala natluszczac skórę bo po mm zrobila sie taka sucha i jak bedzie sie to pogarszac to bebilon pepti musimy kupic. Na wiatr mam a tak to olejem kokosowym smaruje ale mysle ze lepszy byłby kremik
Załączniki
A te kanty nie są niebezpieczne? Bo jak tak patrzę to o oczka się boje...Zobacz załącznik 919179 U nas ten gryzak wiedzie prym. I kupiliśmy bardzo szybko.
reklama
Ja mam z Hippa taki w puszce. Jest gęsty i trzeba oklepywać buźkę, ale delikatnie pachnie i synek ma piękną ceręDziewczyny a polećcie jakis dobry krem do buzi na codzień dla maluszka bo bylam wczoraj u pani dr i kazala natluszczac skórę bo po mm zrobila sie taka sucha i jak bedzie sie to pogarszac to bebilon pepti musimy kupic. Na wiatr mam a tak to olejem kokosowym smaruje ale mysle ze lepszy byłby kremik