reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak, ja wiem, że o gryzaku. Bo o niego też pytałam. Ale goffa dała zdjęcie innej zabawki, gdzie w niej już w ogóle nie ma nic specjalnego.
@jasani każdy ma inny gust wiadomo ale nie będę Cię przekonywać że w tej zabawce jest coś takiego że dzieci ja uwielbiają i nie mówię tu o moim synu on ma dopiero 4 miesiące A już lubi widzę że spędza nad tarmoszeniem jej kupę czasu.Mi polecił ktoś ja polecam wam.A czy jest w niej coś specjalnego to trzeba pierwsze kupić żeby się przekonać

reklama
My mamy ta za 15 zl :laugh2:i tez jest super :D
Screenshot_20181124-083313_Chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181124-083313_Chrome.jpg
    Screenshot_20181124-083313_Chrome.jpg
    152 KB · Wyświetleń: 529
Też się zastanawiałam na przyszłość czy kupić żyrafę, czytałam co tam kobiety potrafiły znaleźć i pokazywały nawet zdjęcia :-) ja tylko widziałam, jak 5msc syn koleżanki uwielbia ją, bawi się, ale nie gryzie, bo zębów jeszcze nie widać, tylko ma tą mniejszą z kołami w której podobno pleśń nie ma możliwości się zrobić :p

Dziewczyny a polećcie jakis dobry krem do buzi na codzień dla maluszka bo bylam wczoraj u pani dr i kazala natluszczac skórę bo po mm zrobila sie taka sucha i jak bedzie sie to pogarszac to bebilon pepti musimy kupic. Na wiatr mam a tak to olejem kokosowym smaruje ale mysle ze lepszy byłby kremik

@jasani każdy ma inny gust wiadomo ale nie będę Cię przekonywać że w tej zabawce jest coś takiego że dzieci ja uwielbiają i nie mówię tu o moim synu on ma dopiero 4 miesiące A już lubi widzę że spędza nad tarmoszeniem jej kupę czasu.Mi polecił ktoś ja polecam wam.A czy jest w niej coś specjalnego to trzeba pierwsze kupić żeby się przekonać
Mi nie chodziło o przekonywanie kogoś. Tylko moja córka ma sporo zabawek i też potrafi bawić się nimi i zająć sporo czasu. Więc podejrzewam, że to nie fenomen Twojej zabawki, tylko po prostu podpasowała Twojemu dziecku. Ale kłócić się o to nie zamierzam.

E0507379-3094-4D29-8D3C-926F3D252EF1.jpeg
Dziewczyny a polećcie jakis dobry krem do buzi na codzień dla maluszka bo bylam wczoraj u pani dr i kazala natluszczac skórę bo po mm zrobila sie taka sucha i jak bedzie sie to pogarszac to bebilon pepti musimy kupic. Na wiatr mam a tak to olejem kokosowym smaruje ale mysle ze lepszy byłby kremik
Ja polecam te

Załączniki

• E0507379-3094-4D29-8D3C-926F3D252EF1.jpeg
    E0507379-3094-4D29-8D3C-926F3D252EF1.jpeg
    486,7 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Ja mam z Hippa taki w puszce. Jest gęsty i trzeba oklepywać buźkę, ale delikatnie pachnie i synek ma piękną cerę:)

Do góry