Tak się na ćwiczył że aż zasnal ale najważniejsze że się przuzwyczai i na zdrowie mu to wyjdzieMy jesteśmy po rehabilitacji efekt-Hubcio zasnął w trakcie ubierania myslalam ze bedzie gorzej. Plakal mocno ale w sumie tragedii nie bylo. Na co oani zwrocila uwage to przede wszystkim aby prawidlowo podnosic dziecko
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Udało mi się na jutro zapisać Martynę do dermatologa! Trzymajcie kciuki za trafna diagnozę i oby to nie było nic poważnego!
adunnnia90
Daj koniecznie znać po wizycieUdało mi się na jutro zapisać Martynę do dermatologa! Trzymajcie kciuki za trafna diagnozę i oby to nie było nic poważnego!
ludek
Moja też lubi popatrzeć na lampy i żyrandole i nie uważam tego za coś złego [emoji846]Dziewczyny ponawiam pytanie: czy wasze Bobasy patrzą źródło światła?lampe? czy to jest groźne? o co chodzi? dlaczego tak jest? Czy mam odwracać dziecku głowę czy pozwolić patrzeć?
misis188
A powien Wam ze ja swiruje. Bardzo martwi mnie kiepski przyrost Hubcia. Dzis zamowilam wage i bede sobie go wazyc codziennie. Wczoraj udalo mi sie podac mu w butli moje mleko. Przez to cycki w nocy mi mega wariowaly. Jak powiem ze sikaly to moze to odzwierciedli co sie dzialo. Cala koszule nocna mialam od mleka, mokre przescieradlo-poerwszy raz az takie jaja byly. Zamowilam jeszcze 2 butelki i zobaczymy czy sie uda. Dzis probowalam mu juz podac 3 rozne butelki w tym ta z ktorej wczoraj pil o nie ma szans. To nie chodzi o smak mleka. On po prostu nie akceptuje smoczka. Powiem Wam ze to jest straszne bo jeszcze tydzien temu gdzieś jadl z butli bez problemu nie mam pojęcia co to mu sie stalo. I wczesniej jadł z kazdej butelki a teraz smoczek z jedneh strony na druga i mega wyk
Teraz zamowilan z nuka i mimijumi i zobaczymy
Teraz zamowilan z nuka i mimijumi i zobaczymy
Jaskolcia
Dzięki za informacje, cały czas myślałam o dziewczynach. Cieszę się, że Oliwka jest taka dzielna.@Iskra_82 bo pewno martwisz sie co i Oliwki wiec pozwole sobie napisac. Os 21 jej stan jest stabilny. Wczesniej miala kilka przetoczen krwi i osocza.
Dzielne nasze dziewczyny❤❤❤
Jaskolcia
Słodziak, chociaż może lepiej PrzystojniakKajtek pozdrawia po drugiej wizycie położnej waży już 3950 w czwartek skończy 4 tyg. Zobacz załącznik 918064
reklama
Jaki uroczy śliczny przecudowny.Kajtek pozdrawia po drugiej wizycie położnej waży już 3950 w czwartek skończy 4 tyg. Zobacz załącznik 918064
My już niedługo 5 miesięcy i 6500 wagi leci czas