reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My jesteśmy po rehabilitacji:) efekt-Hubcio zasnął w trakcie ubierania:) myslalam ze bedzie gorzej. Plakal mocno ale w sumie tragedii nie bylo. Na co oani zwrocila uwage to przede wszystkim aby prawidlowo podnosic dziecko
Tak się na ćwiczył że aż zasnal:) ale najważniejsze że się przuzwyczai i na zdrowie mu to wyjdzie

reklama
Kajtek pozdrawia :) po drugiej wizycie położnej :) waży już 3950 :) w czwartek skończy 4 tyg. IMG_20181118_104357-01.jpeg

Załączniki

• IMG_20181118_104357-01.jpeg
    IMG_20181118_104357-01.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 129
A powien Wam ze ja swiruje. Bardzo martwi mnie kiepski przyrost Hubcia. Dzis zamowilam wage i bede sobie go wazyc codziennie. Wczoraj udalo mi sie podac mu w butli moje mleko. Przez to cycki w nocy mi mega wariowaly. Jak powiem ze sikaly to moze to odzwierciedli co sie dzialo. Cala koszule nocna mialam od mleka, mokre przescieradlo-poerwszy raz az takie jaja byly. Zamowilam jeszcze 2 butelki i zobaczymy czy sie uda. Dzis probowalam mu juz podac 3 rozne butelki w tym ta z ktorej wczoraj pil o nie ma szans. To nie chodzi o smak mleka. On po prostu nie akceptuje smoczka. Powiem Wam ze to jest straszne bo jeszcze tydzien temu gdzieś jadl z butli bez problemu:( nie mam pojęcia co to mu sie stalo. I wczesniej jadł z kazdej butelki a teraz smoczek z jedneh strony na druga i mega wyk:(
Teraz zamowilan z nuka i mimijumi i zobaczymy

reklama
Do góry