reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mój tak. Jak dwie kostki lodu:unsure:. Trzyma je do góry więc nawet nie ma jak przykryć. Jak przy nocnym karmieniu dotknie cycka to aż mnie ciary przechodzą.
Ej mam to samo. A że mój zaczyna 5rzymac sobie cycka to ja aż usta zagryzam :D przynajmniej wiem że to nie efekt mojego zbyt zimnego chowu... A jaki krem na buzię na wiatr i zimno?

Ej mam to samo. A że mój zaczyna 5rzymac sobie cycka to ja aż usta zagryzam :D przynajmniej wiem że to nie efekt mojego zbyt zimnego chowu... A jaki krem na buzię na wiatr i zimno?
Ja mam hippa i moim zdaniem jest ok. Pierwszy mialam z welendy ale nie spasowal nam i ma kijowa konsystencje

Dziewczyny ponawiam pytanie: czy wasze Bobasy patrzą źródło światła?lampe? czy to jest groźne? o co chodzi? dlaczego tak jest? Czy mam odwracać dziecku głowę czy pozwolić patrzeć?
Twoje dziecko na tym etapie malo widzi, zrodlo swiatla jest jasniejsze niz reszta wiec na tym skupia wzrok, bo to jest najwyrazniejszy punkt. Ona nie widzi tego tak jak Ty, bo wzrok dopiero sie jej ksztaltuje.

D88CE6AC-4386-47B0-B3F2-02666DF0C3F1.png

Załączniki

• D88CE6AC-4386-47B0-B3F2-02666DF0C3F1.png
    D88CE6AC-4386-47B0-B3F2-02666DF0C3F1.png
    96,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
My jesteśmy po rehabilitacji:) efekt-Hubcio zasnął w trakcie ubierania:) myslalam ze bedzie gorzej. Plakal mocno ale w sumie tragedii nie bylo. Na co oani zwrocila uwage to przede wszystkim aby prawidlowo podnosic dziecko

Do góry