reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitko to rzeczywiście masz sytuację masz nie do pozazdroszczenia:-(Jak nie urok to sraczka,postaraj się zbytnio nie stresowac tą sytacją(wiem,ze to trudne) przez wzgląd na fasolkę,którą nosisz pod sercem.
Lulin gratulacje zaciążenia:-) Ja tez od początku jestem na zwolnieniu i na poczatku trochę sie nudziłam,ale teraz mam wreszcie czas dla siebie,czytam ksiązki,odwiedzam znajomych.Też miałam nadety brzuch po hiperce,ale po jakimś czasie(ok.3 miesiąca ciąży)zmiejszył się troszkę.Mam pytanko do ciebie,gdzie podchodziłaś do icsi,bo widzę,ze jesteś z Dolnego Śląska

reklama
Lolitka no faktycznie:-) Punkcja musiała nam wypaść tego samego dnia. Czyli 7 kwietnia rodzimy;-)!

Kasia_30 podchodziliśmy w Polmedzie. A ty? Ja już się przyzwyczaiłam do tego brzucha, fajny jest -wygląda jak ciążowy:-D

Lulin ja też pochodziłam w Polmedzie:-Dplanujesz chodzić tam w ciąży? Bo ja chodze i jak na razie jestem zadowolona:-)Kochana cudownie mieć taki brzuszek!!!Wreszcie się doczekałyśmy:tak:i wyglądamy ciążowo.

a wiecie dziewcyzny co? najlepsze w ciazy jest to ze mam mega apetyt seksualny:)))) tylko sie na razie boje :( choc mowia ze spokojnie mozna.... no ale se odbije wkrotce - jak mi sie II trymestr zacznie:))))))

Fajnie, ja nie mam w ogóle, nic a nic i przez całą ciążę ani razu. Biedny mój mąż :)
u mnie tak samo, zero. Ale moj eMek stwierdzil, ze nawet by nie mogl, bo mialby stracha, ze cos dziewczynkom jeszcze sie stanie:-)

lolitko-> gratuluje pomyslnych wiadomosci na USG,a jednoczesnie przykro mi, ze tak z praca wyszlo. Dacie rade jakos na pewno, choc wierze, ze zlosc ogromna

lolitka A tak w ogóle to wam zazdroszcze trochę tych pyszności , czytałam , że objadacie się tu ładnie hahah ....jakieś rolady lodowe , michałki .....mniam , mniam . Ja póki co mogę o tym pomarzyć , więc póki możecie to jedźcie takie rarytasy :tak:
wspolczuje, ale dobro corci najwazniejsze. Ja teraz wcinam paczki ogladajac meczyk, nie odmawiam sobie niczego, bo wiem, ze jak sie karmi dieta jest bardzo uboga

ojej - to wy wogole nic? kurde - ja mam takie parcie ze sie prawie nie moge powstrzymac:) a moze nie powinnam ? bo moze sie cos dziecku stanie... zawsze sie boje tych skurczy.....

reklama
Kochane moje, proszę napiszcie czy wam też tak strasznie puchną i cierpną ręce? Ja już któryś dzień tak mam że nawet rąk w piąstki nie mogę zacisnąć a do tego ścierpnięte i sztywne jak kołki, wszystko mi z rąk leci, już kilka szklanek i talerzy poszło w kosz. macie może jakiś sposób na to? Dr przepisał magnez, ale niewiele to pomaga, może jakiś sposób domowy??? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedz.
Pozdrawiam Was gorąco i ciesze się bardzo że nas tu przybywa :-)
ja tez mam napuchniete palce i najbardziej bola mnie po nocy. Obraczki juz nawet nie wkladam, bo boje sie, ze jeszcze mocniej mi palce spuchna i nie dam rady zdjac, a wtedy trzeba by bylo ja przeciac-> chyba bym sie zaryczala

Do góry