reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow to niezle Ci spi. Ja w sumie tez nie narzekam ale jakbym miala Sare klasc spac o 22 to bym kregoslup od noszenia miala w tylku :p Moja o 20 juz spi i budzi sie ok 2-3 na cyca i spi do 6-7, potem znow cyc i spi jeszcze z godzinke. W dzien jest roznie ale czesto je, jak to przy kp, nie zawsze jest glodna ale pic jej sie pewnie chce ;)
My jak bylismy u moich rodziców na 3tygodnie to tak sie rozkrecila, że nawet i o 1 szla spac :-D gadała gadala i padala:-D a w domku ladnie idzie o 22 no czasem 23 ale rzadko :)
Zazdroszczę tego kp :*
Boże, Anioł nie dziecko :p musisz wyglądać kwitnąco :-D wyspana mama, to chyba nie pasuje! :O
No chyba wlasnie nie pasuje :-D no cieszę się , że lubi pospać ale ja co jakis czas wstaje patrze czy oddycha i czy sie nie odkryla :oo: taki urok matki :-p a u Was jak :*

reklama
My jak bylismy u moich rodziców na 3tygodnie to tak sie rozkrecila, że nawet i o 1 szla spac :-D gadała gadala i padala:-D a w domku ladnie idzie o 22 no czasem 23 ale rzadko :)

No chyba wlasnie nie pasuje :-D no cieszę się , że lubi pospać ale ja co jakis czas wstaje patrze czy oddycha i czy sie nie odkryla :oo: taki urok matki :-p a u Was jak :*
Nie masz monitora oddechu? Ja ci polecan spiworki do spania ale najlepiej bez rekawow. Ubieran pod to cieplego pajaca i super a Hubek tak sie wiercu w nocy ze ja nie odwazylabym sie niczym go przykrywac.

Nie masz monitora oddechu? Ja ci polecan spiworki do spania ale najlepiej bez rekawow. Ubieran pod to cieplego pajaca i super a Hubek tak sie wiercu w nocy ze ja nie odwazylabym sie niczym go przykrywac.
Lenka lubi jeden kocyk od mojej mamy taki z pepco sobie upatrzylam z pomponami:-D i pod nim tylko spi, jest fajny delikatny i leciutki :) nie mam monitora bo Mala spi kolo mnie w lozeczku obok naszwgo łóżka sypialnego :)
Nie wiem czemu ale jak spała ze mną na łóżku ro tak się krecila że spala w poprzek poduszki a w łóżeczku śpi tak jak ja kładę tylko głową kręci :-D

Lenka lubi jeden kocyk od mojej mamy taki z pepco sobie upatrzylam z pomponami:-D i pod nim tylko spi, jest fajny delikatny i leciutki :) nie mam monitora bo Mala spi kolo mnie w lozeczku obok naszwgo łóżka sypialnego :)
Nie wiem czemu ale jak spała ze mną na łóżku ro tak się krecila że spala w poprzek poduszki a w łóżeczku śpi tak jak ja kładę tylko głową kręci :-D
To poczekaj jeszcze trochę aż zacznie się kręcić wokół własnej osi. Moja za tydzień kończy 5 miesięcy i jeszcze nie zdarzyło się, że znalazłam ją w łożeczku w tej samej pozycji w której ją położyłam. Ja równez polecam śpiworki. Jak tylko przykryje ją kocem to zaraz zakłada go sobie na głowę i potem panika bo nie może go sobie ściągnąć. A dzięki monitorowi i śpiworkowi ja śpię spokojnie i w miare się wysypiam.

To poczekaj jeszcze trochę aż zacznie się kręcić wokół własnej osi. Moja za tydzień kończy 5 miesięcy i jeszcze nie zdarzyło się, że znalazłam ją w łożeczku w tej samej pozycji w której ją położyłam. Ja równez polecam śpiworki. Jak tylko przykryje ją kocem to zaraz zakłada go sobie na głowę i potem panika bo nie może go sobie ściągnąć. A dzięki monitorowi i śpiworkowi ja śpię spokojnie i w miare się wysypiam.
Moja nie znosi spiworkow i kolderke podkladam pod materac, puki co sie super sprawdza ten patent, ktory podlapalam o ktorejs z Was na forum ;) I tak Sara spi pol nocy w lozeczku a drugie pol z nami, bo zazwyczaj zasypiam przy karmieniu cycem w srodku nocy.

Moj tak wlasniw goni jak popyrtany:) boje sie o jego ręce zeby miedzy szczebelki nie wlozyl i nie spanikowal

reklama

U Nas cudnie, Martynka grzeczna, ładnie śpi tylko jak z zegarkiem w ręce domaga się piersi co 2.5godz, więc mama wygląda jak chodzące zombi heh. W czwartek było pierwsze szczepieni i wszystko ok, przespała cały piątek :-D więc mama z babcią napadły w galerii na smyka, reserved i pepco :p

No tez tak mysle bo ja w tym tygodniu to srednio lacznie po 3 godziny spie:/

Możemy sobie podać ręce :-) nawet położna się śmiała, że współczuje, bo faktycznie często się budzi

Do góry