reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny możecie polecić jakieś krzesełko do karmienia? Będę bardzo wdzięczna [emoji6]
Również polecam ten co @ludek. Mamy ten sam i sie świetnie sprawdza. Jest mocowany na krzesło. Pasuje na kazde krzeslo. Zajmuje mało miejsca. Można złożyć na plasko i praktycznie wszędzie wziąść. My obojętnie gdzie jedziemy to krzesełka jada z nami. Każdy ma w domu krzesło wiec mocujemy bez problemu u każdego a mali w spokoju sobie jedzą posiłek w swoich krzeselkach. Na przyszłość sprawdzi sie dla większego dziecka jako podwyższenie zeby samo jadlo przy stole.

https://agnes-im.pl/index.php?id_product=391&controller=product

@Bobisia
IMG_20181103_185616.jpg
IMG_20181103_185559.jpg

Załączniki

• IMG_20181103_185616.jpg
    IMG_20181103_185616.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 489
  • IMG_20181103_185559.jpg
    IMG_20181103_185559.jpg
    102,8 KB · Wyświetleń: 465
reklama
Mowie o Twoich krzeslach, ktore sa odloniete i moja Lilka zapewne upieprzylaby je wzzytskim co mozliwe [emoji12] Absolutnie sie nie czepiam, wiem tylko do czego jest zdolne moje dziecko [emoji4]
Moi tez juz potrafią niezły bajzel zrobic ale wszystko da sie wytrzeć, odkurzyc. Krzesełko krzesełkiem przecież spokojniej w nim jesc nie będzie. Ja po kazdym jedzeniu mam odkurzanie i wycieranie podłóg [emoji1] pokrycie z tych krzeselek właśnie przez to sciagnelam bo prac mi sie co chwilę nie chciało i zostawiłam plastik i teraz wystarczy ścierka przetrzeć [emoji106] [emoji12]

Do góry