gooossia17
Fanka BB :)
Wow szacun, nie wiem jak Ty to robisz [emoji106]
Tez nie wiem. Szansami już oczy na zapałki [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow szacun, nie wiem jak Ty to robisz [emoji106]
Bosko [emoji173] [emoji7] uwielbiam takie relacje [emoji173] [emoji7]Z serii pasażer na gape wyszlam zeby Hubcio sie dotlenil, nawet korcilo mmie isc na spacer bo super pogoda ale oczko mu lzawilo bardzo
Data moich urodzin:-)Przeraża mnie szmat czasu.. Nastka ma dopiero 1,5 Msc... mam zaplanowany chrzest na 16.12 i właśnie pomyslałam ze to może być totalna porażka...
Moj tez mówi ze w pracy odpoczywa [emoji1]Dobry pomysł [emoji106] [emoji12] mój mąż cały czas mówi że on w pracy ma lepiej [emoji6] A jak mówiłam że teraz jest łatwiej i mogę czasem zrobić obiad to powiedzial że nie muszę i lepiej odpoczywaj [emoji16] A sprzątanie ogarniam. Ale mój mąż czasem zostaje z małą.
Dzieci w dzien chrztu przeważnie to aniołki i cały czas śpią [emoji2]Przeraża mnie szmat czasu.. Nastka ma dopiero 1,5 Msc... mam zaplanowany chrzest na 16.12 i właśnie pomyslałam ze to może być totalna porażka...
Dodam jeszcze jak wyglada sprawca całego zamieszania.
Dokładnie.Wystarczy wczytać się w skład espumisan1000 ma ten sam skład co sab-simplexEspupisa 100 ma takie same wlasciwosci
[emoji15] Czyli mój to wyjątek. Nie spał, płakał w wózku. Na rękach się uspokoił... na 10 min? Ksiądz się zlitował i msza trwała 35 minut. [emoji23]Dzieci w dzien chrztu przeważnie to aniołki i cały czas śpią [emoji2]
A ja mysle, ze wtedy bedzid juz duzo lepiej. Spokojnie. Twoj spokoj przelozy sie na jej spokoj.Przeraża mnie szmat czasu.. Nastka ma dopiero 1,5 Msc... mam zaplanowany chrzest na 16.12 i właśnie pomyslałam ze to może być totalna porażka...
Nigdy nie slyszalam, zeby cukrzyca albo ivf byly wskazaniem do echa, ale ja sie nie znam.Cukrzyca w ciąży w zasadzie od samego początku, dalsze powody to in vitro i mój wiek.