reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Barburka też to przeszłam. A widziałaś się z fizjo? Nierzadko takie odginanie świadczy o problemach z napięciem mięśniowym, warto sprawdzić zawczasu.
U nas wszystko ładnie wyklarowało 8-9 miesiąc ale duży postęp był 4-5 miesiąc.
Prawda jest taka, że najpierw kolki, potem zęby itd. takie jest rodzicielstwo a z drugiej strony mam wrażenie, że jest tylko coraz lepiej [emoji4] Nie lubię gdy ktoś gada a zobaczysz jak będę zęby szly a zobaczysz jak zacznie chodzić itd...durne straszenie. Z każdym dniem uczymy się dziecka, dziecko uczy się świata i coraz lepiej przystosowuje...

A to moje szczęście:) za chwilę 4 tygodnie

Załączniki

• 20181022_195626.jpg
    20181022_195626.jpg
    982,5 KB · Wyświetleń: 99
  • 20181023_1749_264.jpg
    20181023_1749_264.jpg
    95,5 KB · Wyświetleń: 103
  • 20181022_200508.jpg
    20181022_200508.jpg
    967,2 KB · Wyświetleń: 104
Dziewczyny zapytam Was kiedy Wasze maluchy zaczęły płakać łzami? Moja póki co krzyczy i robi sie czerwona ale mam wrażenie ze wczoraj widziałam łzę. Niestety. Ale czy to możliwe?

Ja pierwsze łzy widziałam u Zosi na pierwszym szczepieniu. Barburka wiem co przechodzisz z kołkami. A jak ten bobotic nie pomaga spróbuj zmienić może na espumisan lub sab simplex. Może tak być, ze któryś ze wspomagaczy Anastazji nie pasuje. U mojej Zośki było gorzej po sab simplexie. Espumisan 100 mg jej pomagał.

Ja pierwsze łzy widziałam u Zosi na pierwszym szczepieniu. Barburka wiem co przechodzisz z kołkami. A jak ten bobotic nie pomaga spróbuj zmienić może na espumisan lub sab simplex. Może tak być, ze któryś ze wspomagaczy Anastazji nie pasuje. U mojej Zośki było gorzej po sab simplexie. Espumisan 100 mg jej pomagał.
Kochana a jak dlugo podawalas espumisan? Hubcio dzieki Bogu kolek nie ma natomiast przy kupie byl straszny placz. Po espumisanie jest duzo lepiej ale nie wiem kiedy go odstawic a Hubcio jutro skonczy 10tygodni

reklama
Kochana a jak dlugo podawalas espumisan? Hubcio dzieki Bogu kolek nie ma natomiast przy kupie byl straszny placz. Po espumisanie jest duzo lepiej ale nie wiem kiedy go odstawic a Hubcio jutro skonczy 10tygodni

Zaczęłam ograniczać jak miała 3,5 miesiąca dawałam wtedy 2 razy dziennie przez 7 dni poznie raz dziennie przez 7 dni i zeszłam całkowicie. Wcześniej próbowałam nie dawać i jak nie było poprawy to dawałam. A jak zaczęłam wtedy schodzić to widziałam , ze jest lepiej [emoji6]

Do góry