reklama
No tak, dzieci nie od razu mają łzy, gdy płaczą
@Barburka też to przeszłam. A widziałaś się z fizjo? Nierzadko takie odginanie świadczy o problemach z napięciem mięśniowym, warto sprawdzić zawczasu.
U nas wszystko ładnie wyklarowało 8-9 miesiąc ale duży postęp był 4-5 miesiąc.
Prawda jest taka, że najpierw kolki, potem zęby itd. takie jest rodzicielstwo a z drugiej strony mam wrażenie, że jest tylko coraz lepiej [emoji4] Nie lubię gdy ktoś gada a zobaczysz jak będę zęby szly a zobaczysz jak zacznie chodzić itd...durne straszenie. Z każdym dniem uczymy się dziecka, dziecko uczy się świata i coraz lepiej przystosowuje...
U nas wszystko ładnie wyklarowało 8-9 miesiąc ale duży postęp był 4-5 miesiąc.
Prawda jest taka, że najpierw kolki, potem zęby itd. takie jest rodzicielstwo a z drugiej strony mam wrażenie, że jest tylko coraz lepiej [emoji4] Nie lubię gdy ktoś gada a zobaczysz jak będę zęby szly a zobaczysz jak zacznie chodzić itd...durne straszenie. Z każdym dniem uczymy się dziecka, dziecko uczy się świata i coraz lepiej przystosowuje...
Powodzenia![emoji8]Dziewczyny trzymajcie kciuki. Powoli zaczynamy się rozpakowywać, rano odszedł mi czop śluzowy i czuję stałe parcie na pęcherz.
gooossia17
Fanka BB :)
Dziewczyny zapytam Was kiedy Wasze maluchy zaczęły płakać łzami? Moja póki co krzyczy i robi sie czerwona ale mam wrażenie ze wczoraj widziałam łzę. Niestety. Ale czy to możliwe?
Ja pierwsze łzy widziałam u Zosi na pierwszym szczepieniu. Barburka wiem co przechodzisz z kołkami. A jak ten bobotic nie pomaga spróbuj zmienić może na espumisan lub sab simplex. Może tak być, ze któryś ze wspomagaczy Anastazji nie pasuje. U mojej Zośki było gorzej po sab simplexie. Espumisan 100 mg jej pomagał.
misis188
Kochana a jak dlugo podawalas espumisan? Hubcio dzieki Bogu kolek nie ma natomiast przy kupie byl straszny placz. Po espumisanie jest duzo lepiej ale nie wiem kiedy go odstawic a Hubcio jutro skonczy 10tygodniJa pierwsze łzy widziałam u Zosi na pierwszym szczepieniu. Barburka wiem co przechodzisz z kołkami. A jak ten bobotic nie pomaga spróbuj zmienić może na espumisan lub sab simplex. Może tak być, ze któryś ze wspomagaczy Anastazji nie pasuje. U mojej Zośki było gorzej po sab simplexie. Espumisan 100 mg jej pomagał.
A to moje szczęście za chwilę 4 tygodnie
Cudowne szczęście
reklama
gooossia17
Kochana a jak dlugo podawalas espumisan? Hubcio dzieki Bogu kolek nie ma natomiast przy kupie byl straszny placz. Po espumisanie jest duzo lepiej ale nie wiem kiedy go odstawic a Hubcio jutro skonczy 10tygodni
Zaczęłam ograniczać jak miała 3,5 miesiąca dawałam wtedy 2 razy dziennie przez 7 dni poznie raz dziennie przez 7 dni i zeszłam całkowicie. Wcześniej próbowałam nie dawać i jak nie było poprawy to dawałam. A jak zaczęłam wtedy schodzić to widziałam , ze jest lepiej [emoji6]