reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana a jak dlugo podawalas espumisan? Hubcio dzieki Bogu kolek nie ma natomiast przy kupie byl straszny placz. Po espumisanie jest duzo lepiej ale nie wiem kiedy go odstawic a Hubcio jutro skonczy 10tygodni

Ja przestałam podawać cokolwiek na kolki jak się skończyły tak około 12 tyg czyli jeszcze troszeczkę musicie wytrzymac choć nie powiedziane ze u Was potrwa to dłużej lub skończy się lada dzień paskudny problem z brzuszkiem czego oczywiście Wam życzę, a może lepiej podawać na lżejsze kupki probiotyk poprostu do mleczka np Dicoflor to pomaga na ciężkie kupki bynajmniej u nas a espumisan odstawić skoro kolek juz nie ma

reklama
Ja przestałam podawać cokolwiek na kolki jak się skończyły tak około 12 tyg czyli jeszcze troszeczkę musicie wytrzymac choć nie powiedziane ze u Was potrwa to dłużej lub skończy się lada dzień paskudny problem z brzuszkiem czego oczywiście Wam życzę, a może lepiej podawać na lżejsze kupki probiotyk poprostu do mleczka np Dicoflor to pomaga na ciężkie kupki bynajmniej u nas a espumisan odstawić skoro kolek juz nie ma
Hubcio kolek wogole nie mial-to mowie patrząc na to z perspektywy czasu. Pp docoflorze bylo gorzej, teraz podaje vivomaxx czy jak to sie nazywa:) ale i tak moim zdaniem najbardziej pomogly ćwiczenia

reklama
Do góry