reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wizytę mamy w czwartek więc odpowiem Ci dokładnie. Przypuszczam że Amelka może ważyć około 6700 Ala ok 6300 no ale mogę się mylić A w.domu ich nie waże. Oj przytostow miesięcznych nie pamiętam... dziewczyny urodzone 21.07.2018 3200 i 3080 więc myślę że w 2,5 miesiącu podwoiłysmy naszą wagę urodzenią. Jezu karmię na rękach to trzymam pionowo ale dziewczyny często same jedzą leżąc na boczku więc wtedy butle są poziomo. A czemu pytasz??
Macie bardzo duże przyrosty dobowe i tak się zastanawiam czy dziewczynki rzeczywiście są glodne po 1h tak jak wcześniej pisalas? Butelkę warto trzymać bardziej poziomo a dziecko w pozycji polsiedzacej, wtedy wiesz kiedy dziecko już nie chce.

Hehe albo inny wątek, żeby ciężarówki miały pole do popisu. [emoji1] Jakby nie patrzeć to one tutaj powinny "rządzić" to dla nich to forum, a my możemy tylko wspierać i zazdrościć baloników [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Nie zgadzam się! Ja tu ciężaróweczka i Was czytam i uczę się o dzidziach i proszę mi stąd nigdzie nie znikać! Może dzięki Wam będzie mi i innym łatwiej przejść przez pierwsze miesiące z Minią! A więc pisać i uczyć! hehe...

Nie zgadzam się! Ja tu ciężaróweczka i Was czytam i uczę się o dzidziach i proszę mi stąd nigdzie nie znikać! Może dzięki Wam będzie mi i innym łatwiej przejść przez pierwsze miesiące z Minią! A więc pisać i uczyć! hehe...
Coz powiem:) pierwszy miesiac jesy przej...y:) zrob sobie zapasy jedzenia ktore bedziesz jadla karmiac:)

reklama
Mąż mi będzie musiał robić kanapki na zapas :) albo jeździć do mamusi po obiadki :)
Ja się nasłuchałam, że pierwszy miesiąc mega ciężki i potem się zastanawiałam czy z moim dzieckiem wszystko w pożądku, bo pierwsze 2 tygodnie to była bajka, a 2 kolejne tylko ciut cięższe ze wzgledu na problematyczne kupy i początki ulewania. Więcej stresu dostarczał mi M niż synek:).
Ale muszę Misis przyznać rację, że przy nocnym karmieniu strasznie chce się jeść:). Buszkopty i mineralka to niezbędnik na nocnej szafce:D.

Do góry