jasani
Fanka BB :)
Jeżeli nie jest to bolesne to ok.Wlasnie to jest takie gniecenie tylko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli nie jest to bolesne to ok.Wlasnie to jest takie gniecenie tylko...
Jesteś niesamowita! Ja ważę już mni3j niż przed ciążą ale brzuszek nadal jest
Skurcze Braxtona zaczynaja sie w 21 tygodniu takze moze tak bycKurde tak szybko...?
Ja nadal więcej [emoji33]Jesteś niesamowita! Ja ważę już mni3j niż przed ciążą ale brzuszek nadal jest
Macie bardzo duże przyrosty dobowe i tak się zastanawiam czy dziewczynki rzeczywiście są glodne po 1h tak jak wcześniej pisalas? Butelkę warto trzymać bardziej poziomo a dziecko w pozycji polsiedzacej, wtedy wiesz kiedy dziecko już nie chce.Wizytę mamy w czwartek więc odpowiem Ci dokładnie. Przypuszczam że Amelka może ważyć około 6700 Ala ok 6300 no ale mogę się mylić A w.domu ich nie waże. Oj przytostow miesięcznych nie pamiętam... dziewczyny urodzone 21.07.2018 3200 i 3080 więc myślę że w 2,5 miesiącu podwoiłysmy naszą wagę urodzenią. Jezu karmię na rękach to trzymam pionowo ale dziewczyny często same jedzą leżąc na boczku więc wtedy butle są poziomo. A czemu pytasz??
Nie zgadzam się! Ja tu ciężaróweczka i Was czytam i uczę się o dzidziach i proszę mi stąd nigdzie nie znikać! Może dzięki Wam będzie mi i innym łatwiej przejść przez pierwsze miesiące z Minią! A więc pisać i uczyć! hehe...Hehe albo inny wątek, żeby ciężarówki miały pole do popisu. [emoji1] Jakby nie patrzeć to one tutaj powinny "rządzić" to dla nich to forum, a my możemy tylko wspierać i zazdrościć baloników [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Coz powiem pierwszy miesiac jesy przej...y zrob sobie zapasy jedzenia ktore bedziesz jadla karmiacNie zgadzam się! Ja tu ciężaróweczka i Was czytam i uczę się o dzidziach i proszę mi stąd nigdzie nie znikać! Może dzięki Wam będzie mi i innym łatwiej przejść przez pierwsze miesiące z Minią! A więc pisać i uczyć! hehe...
Hehe zapisane do listyCoz powiem pierwszy miesiac jesy przej...y zrob sobie zapasy jedzenia ktore bedziesz jadla karmiac
Ja się nasłuchałam, że pierwszy miesiąc mega ciężki i potem się zastanawiałam czy z moim dzieckiem wszystko w pożądku, bo pierwsze 2 tygodnie to była bajka, a 2 kolejne tylko ciut cięższe ze wzgledu na problematyczne kupy i początki ulewania. Więcej stresu dostarczał mi M niż synek.Mąż mi będzie musiał robić kanapki na zapas albo jeździć do mamusi po obiadki