Agnieś191
Fanka BB :)
A myslisz żeby z dicoflor i bobotic zrezygnować? U pediatry miała jedynie patronaż i tyle...[/QUOTE
A mowilas jak sie mala zachowuje? Ja z bezsilnosci poszlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myslisz żeby z dicoflor i bobotic zrezygnować? U pediatry miała jedynie patronaż i tyle...[/QUOTE
A mowilas jak sie mala zachowuje? Ja z bezsilnosci poszlam
Dawaj to co dajesz. Ja dicoflor tez dawalamA myslisz żeby z dicoflor i bobotic zrezygnować? U pediatry miała jedynie patronaż i tyle...
Robimy identycznie kiedy ten dzien?
Jeszcze nie bylusmy u lekarza bo dopiero w środę mamy i polozna tez pewnie w tygodniu wpadnie to ustalimy termin. Ale szacuje ze gdzies w granicach 12.11 wypadnie. A bioderka kiedy Masz? ja mam równo w 7 tygodniu ale mam nadzieję że nie będzie za późno....Robimy identycznie kiedy ten dzien?
ooo czyli wszystko ok. A Twoja kiedy się rodziła? my dopiero wczoraj dwa tygodnie skończone a Ty chyba tydzień wcześniej?Ja mam 25.10 to bedzie pod koniec 6 tygodnia ja przy bioderkach mam termin 4-8 tygodnia życia także jeśli to racja to sie mieścimy
Karmie no powiem Ci ze ostatnio na spacerze byla dziewczynka która miała 7miesięcy i byla taka jak Hubek duży chop z niego
Podobno pierwsze badanie ma byc miedzy 4 a 8 tygodniem. My mielismy w 7 a za 5 tygodni kontrola. Badania sa dwaJeszcze nie bylusmy u lekarza bo dopiero w środę mamy i polozna tez pewnie w tygodniu wpadnie to ustalimy termin. Ale szacuje ze gdzies w granicach 12.11 wypadnie. A bioderka kiedy Masz? ja mam równo w 7 tygodniu ale mam nadzieję że nie będzie za późno....
Ani mi nie mów [emoji33] [emoji33] [emoji33]@aduuunnia90 dopiero co w ciąży chodziłyśmy [emoji33]
My tez sie na nie zdecydowalismy. Pierwsze już za nami nie dali nam tylko pneumokokow-bedzie przy nastepnym pewno bo z uwagi na skierowanie na rehabilitacje chyba bala się wszystkiego dawac za pierwszym razemMy mieliśmy 6w1 polecam [emoji106]