reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jakie polecacie karuzele do łóżeczka? Zależy nam zeby były z melidyjkamu bo uczymy synka zasypiac w lozeczku a on zaczak sie interesowac zabawkami

reklama
Dziewczyny jakie polecacie karuzele do łóżeczka? Zależy nam zeby były z melidyjkamu bo uczymy synka zasypiac w lozeczku a on zaczak sie interesowac zabawkami
Ja mam z tiny love taką ze zwierzątkami. Ale z doświadczenia wiem, że karuzele działają, przynajmniej na moją Biankę, jako pobudzacz. Raczej przy niej nie zaśnie bo interesują ją zabawki a nie sen. Więc kładę ją w łóżeczku i włączam karuzelę jak chcę coś zrobić w domu bo tak z pół godziny potrafi się w nią wpatrywać.

Cześć dziewczyny,
Część z was może mnie kojarzyć z forum staraczkowego in vitro. Jestem w 13 tyg 3 dzień, w środę miałam pierwsze prenatalne i wszystko wyszło ok. Zaczynałam z ciążą bliźniaczą ale w 10 tyg okazało się, że jednemu Babelkowi przestało bić serduszko.
Pewnie będę was zasypywac pytaniami bo to moja pierwsza ciąża :)
Miłego dnia wszystkim!

Cześć dziewczyny,
Część z was może mnie kojarzyć z forum staraczkowego in vitro. Jestem w 13 tyg 3 dzień, w środę miałam pierwsze prenatalne i wszystko wyszło ok. Zaczynałam z ciążą bliźniaczą ale w 10 tyg okazało się, że jednemu Babelkowi przestało bić serduszko.
Miłego dnia wszystkim!
Witamy [emoji854]

No ale jak uleje zaraz po jedzeniu to co? Dawać znowu jeść? Teraz mi ulał jeszcze po przebudzeniu. Mam stresa go odkładać do spania że się udusi tym mlekiem.
Nie nie dawać . Możesz próbować dawać np. Co godzine małe porcjie lub co 3 normalne .I kładz go normalnie na plecach zobaczysz jak pieknie bierze główkę w bok jak ma ulac .
Moja potrafiła zjeść ulac i potem co pół godziny ulec .....lub zjeść nie ulac a za 2 h ulac 5 razy ..... roznie i nie było na to sposobu. Pilnuj przyrosty wagi i poprostu przebieraj przebieraj przebieraj i co dzień pralkę nastawiaj :D
Nie kładź czesto na boli źle na biodra

Cześć dziewczyny,
Miłego dnia wszystkim!
Witamy

Nie nie dawać . Możesz próbować dawać np. Co godzine małe porcjie lub co 3 normalne .I kładz go normalnie na plecach zobaczysz jak pieknie bierze główkę w bok jak ma ulac .
Moja potrafiła zjeść ulac i potem co pół godziny ulec .....lub zjeść nie ulac a za 2 h ulac 5 razy ..... roznie i nie było na to sposobu. Pilnuj przyrosty wagi i poprostu przebieraj przebieraj przebieraj i co dzień pralkę nastawiaj :D
Nie kładź czesto na boli źle na biodra
A ja moja przez pierwszy miesiac w nocy tylko na boki kladlam wlasnie przez to ze balam sie zadlawienia przy ulaniu. Bioderka mamy super [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny,
Miłego dnia wszystkim!
Witamy! Niech siłacz rośnie! Nudnej ciąży [emoji4]

Do góry