reklama
Tak to właśnie jest cyc cyc cyc pamiętam gdzie nie pojechałam cycory na wierzchudziewczyny jak zabawic tygodniowe dziecko ? nosic nie lubi tylko by cyca ciagnal ale dwie godziny to chyba za dlugo tego jedzenia co? czy tak to jest?
misis188
Fanka BB :)
Ja odciagan raz dziennie albi wcale i czasen jest tak jak wczoraj zs z jednej piersi 140 odciagbelam a czasem z dwóch sety nie odciagne. I jesr cos w tym ze jak.się o tyn nie mysli to lepiej leci bo wczoraj bylsn skupiona na filmieDopadł mnie kryzys laktacyjny ledwo uciaglam 120 i cycki puste.Kurcze felek
misis188
Moj na poczatku to calymi dniami siedzial. Unormuje sie to ale początki sa ciężkie a jak nie lubi byc na rekach to dobrze uwierz midziewczyny jak zabawic tygodniowe dziecko ? nosic nie lubi tylko by cyca ciagnal ale dwie godziny to chyba za dlugo tego jedzenia co? czy tak to jest?
walczaca o szczescie
I starcza Ci mleka czy karnisze czasami mm? Chyba 4-5 sesji to trochę mało aby rozkręcić produkcję na Maxa:-/ zwiększ ilość sesji powinno być lepiejMała ma 7.5 tyg nadal robie 4-5 sesji laktatorem nie wiem czy coś daje ta stymulacja
walczaca o szczescie
Tak to dokładnie u mn8e też wygląda...Ludzie są okropni. Nie przejmuj się tym w ogóle. Wygoda to przejście na mm. Bo nie mam pojęcia gdzie tu jest wygodne życie, wstając 2 razy w nocy do laktatora, ściągnąć mleko, umyć laktator, zaraz dziewczynki się budzą na pewno, przewiń, nakarm i za 3 h powtórka i człowiek w ciągu diabjak zombie chodzi. Przynajmniej ja tak mam. A te moje laktatory to już powoli tempa nie wytrzymują i coś psuć się zaczynaja wiec jak jeszcze mi się zatnie w nocy to już w ogóle masakra.
walczaca o szczescie
Wiece dla mnie to mega wyczyn. Serio...Pamietasz jak Ci mowiłam o pisance mama blizniaczek 16 m ciągnęła....
adunnnia90
Dla mnie Ty juz jestes góru, ładnie Ci idzie [emoji8] [emoji123] a co dopiero 16 miesięcy...Wiece dla mnie to mega wyczyn. Serio...
ludek
Też miałam, wróciło do normy. Odciągaj jakby nic się nie działo [emoji106]Dopadł mnie kryzys laktacyjny ledwo uciaglam 120 i cycki puste.Kurcze felek
reklama
ludek
Zgadzam się. To za mało sesji. Musi być co najmniej 6.I starcza Ci mleka czy karnisze czasami mm? Chyba 4-5 sesji to trochę mało aby rozkręcić produkcję na Maxa:-/ zwiększ ilość sesji powinno być lepiej