Ewunka
Fanka BB :)
Ja brałam dwa ale nie zostaly potem 1 blastke i jest Marcys mam jeszcze 2 zarodki ale o nie nie pojedynczoU mnie tez nu nu ale może i lepiej bo Marcelina daje popalic za dwóch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam dwa ale nie zostaly potem 1 blastke i jest Marcys mam jeszcze 2 zarodki ale o nie nie pojedynczoU mnie tez nu nu ale może i lepiej bo Marcelina daje popalic za dwóch
My niekapka nie mamy, ale bidon ze słomka... za Chiny pić nie chce wody, nawet spróbowałam dać soku z jabłka świeżo wyciśniętego na próbę... On nic pić nie chce! Ani z bidonu, ani z butli a dając na łyżeczce perfidnie wypluwa i jeszcze zaciesza, o! Taki mi się agent trafił. Mleko by tylko pił [emoji1]Moja niekapek łapie sama ale gryzie końcówkę zamiast pić
Już myslałam ze wode tak lubi .....Herba rumiankowa. Wydzielam jej. Narazie nie zaburza to picia mleka. Jaka duza dziewczynka
Pieknotka [emoji7] [emoji7]Zobacz załącznik 904625 Zobacz załącznik 904626 Zobacz załącznik 904626
Moja uwielbia pić także trzeba jej zabierać. Dzięki
Aaa haha to dogadały by się nasze dzieciaki [emoji1]U mnie tez nu nu ale może i lepiej bo Marcelina daje popalic za dwóch
Tak Zosia mleczko bez problemu.My niekapka nie mamy, ale bidon ze słomka... za Chiny pić nie chce wody, nawet spróbowałam dać soku z jabłka świeżo wyciśniętego na próbę... On nic pić nie chce! Ani z bidonu, ani z butli a dając na łyżeczce perfidnie wypluwa i jeszcze zaciesza, o! Taki mi się agent trafił. Mleko by tylko pił [emoji1]
On ciągnie bez problemu. Tylko tym pluje zamiast pić [emoji1]Tak Zosia mleczko bez problemu.
Hm może troszkę za mały na słomkę? Dedykowane są chyba od 9go miesiąca...Sama nie wiem jak Zosię podejść
Wode też bez problemu ale rumiankowa ma wiele zalet to tak zostało.Już myslałam ze wode tak lubi .....
Soczek z hippa z woda tez wciaga jak smok ale daje od czasu do czasu staram sie wode sama ......
My wybieramy sie na 6mcy bo u mnie szybciej nie robią.my zrobilismy jak miala 3 m Zobacz załącznik 904645