reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja niekapek łapie sama ale gryzie końcówkę zamiast pić
My niekapka nie mamy, ale bidon ze słomka... za Chiny pić nie chce wody, nawet spróbowałam dać soku z jabłka świeżo wyciśniętego na próbę... On nic pić nie chce! Ani z bidonu, ani z butli a dając na łyżeczce perfidnie wypluwa i jeszcze zaciesza, o! Taki mi się agent trafił. Mleko by tylko pił [emoji1]

My niekapka nie mamy, ale bidon ze słomka... za Chiny pić nie chce wody, nawet spróbowałam dać soku z jabłka świeżo wyciśniętego na próbę... On nic pić nie chce! Ani z bidonu, ani z butli a dając na łyżeczce perfidnie wypluwa i jeszcze zaciesza, o! Taki mi się agent trafił. Mleko by tylko pił [emoji1]
Tak Zosia mleczko bez problemu.
Hm może troszkę za mały na słomkę? Dedykowane są chyba od 9go miesiąca...Sama nie wiem jak Zosię podejść

@Ewunka ale ślicznie Jej w tych kolczykach. Aż mnie kusi
my zrobilismy jak miala 3 m
20181005_123635.jpg

Załączniki

• 20181005_123635.jpg
    20181005_123635.jpg
    136,7 KB · Wyświetleń: 539
reklama
Do góry