Zosia do żłobka od września a wcześniej siostra męża z Nią będzie najprawdopodobniej, mam nadzieję, że to wypaliA Zosia żłobek? Wybrałaś już jakiś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zosia do żłobka od września a wcześniej siostra męża z Nią będzie najprawdopodobniej, mam nadzieję, że to wypaliA Zosia żłobek? Wybrałaś już jakiś?
Czekaj czekaj czekam na Twoje relacjeZależy kto ma jaki instrument [emoji23][emoji23][emoji23]
Wybacz głupi żart ale nie mogłam się powstrzymać
Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Gratulacje, imponujące wymiary!!! Miłych chwil wspólnie [emoji173]️Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Kawal chlopa!! Gratulacje [emoji4][emoji4]Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Nie czysci sie srodka. Ja po myciu glowy uzywam patyczkow dla dzieci (tych ktorych nie da sie wepchnac do srodka)Dziewczyny, a jak czyścicie uszy dziecka? Chodzi mi oczywiście o środek ucha...
Gratulacje!!!Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Gratulacje❤Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę