reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No Co Ty kochana. To za wcześnie. Na razie tylko Was podczytuje z krzaków :)
U nas 9 tydz się kończy, czuje się lepiej ale caly czas jestem bardzo zmęczona. Czekam na usg za tydzien podejrzeć moja kluseczke :) Buziaczki

Ojeje!!! Kogo ja tu widzę! Udało się! Bardzo, ale to bardZo się cieszę!! [emoji173]️[emoji2]

Ojeje!!! Kogo ja tu widzę! Udało się! Bardzo, ale to bardZo się cieszę!! [emoji173]️[emoji2]
:) dzięki wielkie kochana. Latwo nie było ale się udało. Udo się rzutem na taśmę z naszym ostatnim zarodkiem że wszystkich 7!
A u Ciebie widzę, że ok? Zosia rośnie. Ostatnio czytałam, że ja na pokarm z butelki przestawiasz, udało się w końcu?

No Co Ty kochana. To za wcześnie. Na razie tylko Was podczytuje z krzaków :)
U nas 9 tydz się kończy, czuje się lepiej ale caly czas jestem bardzo zmęczona. Czekam na usg za tydzien podejrzeć moja kluseczke :) Buziaczki
oj oj kolej na szczesciara :) nie za wczesnie na cieszenie. Rozgosc sie :)

Moj Hubek teraz spi tak. Nogi gole, okryte tylko cienkim kocykiem. Dzecku sprawdza sie temp. Na karku. Jesli jesr cieply to ok, jesli mokry to jest ubrany za cieplo a najgorsza sprawa jest przegrzewanie dziecka.
Dziewczyny a mam pytanie czy kladzievie spać dziecki na brzuchu? Hubcio ma ponad 5 tygodni, rano mocno płakał i maz go dal na brzuszek izasnal. Ja sie boje troche ale jemu to bardzo odpoeiada
Ale slodziutki [emoji7]

reklama
:) dzięki wielkie kochana. Latwo nie było ale się udało. Udo się rzutem na taśmę z naszym ostatnim zarodkiem że wszystkich 7!
A u Ciebie widzę, że ok? Zosia rośnie. Ostatnio czytałam, że ja na pokarm z butelki przestawiasz, udało się w końcu?

Super! Bardzo się cieszę! Najważniejsze, ze się udało! Nie ważne jak i za którym razem! [emoji173]️[emoji1320]
Nie. Raz zje, raz nie zje. Niekiedy zje z takim smakiem i wciąga przez jedna dziurkę od nosa a niekiedy pluje i płacze. Nie wiem od czego to jest zależne. Przedwczoraj normalnie zjadła i namawiać jej bie musiałam a wczoraj podałam jej posmakowała od razu płacz. Zabrałam butle uspokoiła się znów podałam posmakowała i awantura. Dałam jej moje 3 minuty i wciągnęła 100 ml.

Do góry