reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Babcia tez nie i mowi ale fajna gruszka :laugh2:
Patrzy na fotelik z ikei do karmienia i mowi ale cudo :)
Kiedyś to było pranie pieluch we frani , suszenie, prasowanie ....
Aaaaaa teraz te matki nic tylko narzekają ze czasu nie maja paznokci zrobić biedne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: za moich czasów to te matki by chyba umarły:-p:laugh2::laugh2::-p
Moja jak była u mnie to jak zobaczyła laktator na dwie piersi nie m9gla wyjść z podziwu jaka technika:-D

reklama
My ostatnio.2razy probowalismy i masakra jaki bol. Nie wiem czy zaroslo czy jak ale masakra. Ostatnio to jeszcze krew doszla przy probie. Masakra. Tak ze byly 2 proby zakonczone fiaskiem
Ehhh właśnie. Minęło u nas 9 tygodniu i mąż chyba na coś liczy a ja zupełnie nie wiem jak się za to zabrać [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny jutro mam z Malutka pediatrę ale zapytam i was. Moja nastka od urodzenia ma na powiece czerwona plamę zajmująca praktycznie cała powiekę. Co to może być? Jutro zapytam lekarza ale do tego czasu może sie z czymś takim spotkaliście? I 2 pytanie czy żółtaczka która widać ma zdjęciu minie? Koedy?
Śliczna dzidzia do zacałowania :) cukiereczeki:D

Babcia tez nie i mowi ale fajna gruszka :laugh2:
Patrzy na fotelik z ikei do karmienia i mowi ale cudo :)
Kiedyś to było pranie pieluch we frani , suszenie, prasowanie ....
Aaaaaa teraz te matki nic tylko narzekają ze czasu nie maja paznokci zrobić biedne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: za moich czasów to te matki by chyba umarły:-p:laugh2::laugh2::-p
Ja paznokci nie robie, ale powrot do pracy przy malym dziecku nie majac babci obok to jest trudna sprawa. Brakuje czasu na wszytsko.
Babcie lata temu byly w domu, a wspolczesne mamy moze nie piora pieluch, ale wracaja do domu po 8h w pracy...

Ja paznokci nie robie, ale powrot do pracy przy malym dziecku nie majac babci obok to jest trudna sprawa. Brakuje czasu na wszytsko.
Babcie lata temu byly w domu, a wspolczesne mamy moze nie piora pieluch, ale wracaja do domu po 8h w pracy...
Racja, tu bez pracy dzień leci jak szalony a co dopiero pracować zawodowo.

Dziewczyny, a kiedy mniej więcej ta strefa życia wraca do normy? [emoji53]
Pod wzgledem technicznym? Przypuszczam, ze to kwestia czestotliwosci. Im czesciej tym szybciej sie "dotrzecie". Inna kwestia to brak checi spowodowany zmeczeniem, zabieganiem itp. A trzecia sprawa to to co dla kogo jest "norma" [emoji6]
Nie dziekuj, wiem ze bardzo konkretnie odpowiadam [emoji23][emoji12][emoji1]

Pod wzgledem technicznym? Przypuszczam, ze to kwestia czestotliwosci. Im czesciej tym szybciej sie "dotrzecie". Inna kwestia to brak checi spowodowany zmeczeniem, zabieganiem itp. A trzecia sprawa to to co dla kogo jest "norma" [emoji6]
Nie dziekuj, wiem ze bardzo konkretnie odpowiadam [emoji23][emoji12][emoji1]
"Dotrzecie " :D nawet doslownie :D :D

reklama
Do góry