reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O ja też wczoraj:-) jak Marcelina zareagowała? Ja się stresowalam. Mój mąż powiedział że jestem nienormalne takie małe dzieci do odkurzacza podłączac a dziewczyny się śmiały e trakcie :-D
Ja nie do odkurzacza ten wynalazek do mnie nie przemawia hi tylko taka na baterie jakos bardzo nie protestuje..... czasem nawet sprawia wrazenie ze to lubi hi hi hi bo przynosi jej ulge a czasem trzeba trzymać glowe na sile i jest 30 sekund wrzak ...
15380608284154570254735993599184.jpg

Załączniki

• 15380608284154570254735993599184.jpg
    15380608284154570254735993599184.jpg
    889,8 KB · Wyświetleń: 477
reklama
A to tego nie widziałam:-)
Babcia tez nie i mowi ale fajna gruszka :laugh2:
Patrzy na fotelik z ikei do karmienia i mowi ale cudo :)
Kiedyś to było pranie pieluch we frani , suszenie, prasowanie ....
Aaaaaa teraz te matki nic tylko narzekają ze czasu nie maja paznokci zrobić biedne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: za moich czasów to te matki by chyba umarły:-p:laugh2::laugh2::-p

Dziękuje :) jest słodka ale ja mam chyba jakiś baby blues :( co troche jak sie budzi nie wiem co robić, zmieniam pampers i juz cxuje traumę co to bedzie jak zacznę karmić. Mała sie pręży krzyczy i je rylko 1 pierś a z drugiej ja ściągam laktatorem bo boli a trauma bo strasznie sie patrzy na wijące sie dziecko i nie wiadomo
Co zrobić a czasem to z bezradności płacz pozostaje :( mąż ma nade mną opiekę ale juz sie boje co to bedzie jak na początku października wróci do pracy...
Oj początki są ciężkie bo musisz nabrać sił a i nauczyć się opieki nad małą. Będzie coraz lepiej, staraj się nie dołować zbytnio jak coś od razu nie wychodzi. A kogoś masz blisko oprócz męża?

reklama
Do góry