misis188
Fanka BB :)
No takie pieronek ma dlugie❤Ale maleńki i ma takie długie rzęsy czy mi się wydaje??:-) dziewczyny moje jak tak śpią to ja raczej staram się zaglądać do nich co jakiś czas ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No takie pieronek ma dlugie❤Ale maleńki i ma takie długie rzęsy czy mi się wydaje??:-) dziewczyny moje jak tak śpią to ja raczej staram się zaglądać do nich co jakiś czas ;-)
Kurde to trochę słabo... A z mlekiem mamy można mieszać? Może w ten sposób spróbować?
U mnie też rotavixem i normalnie miała to razem z 6w1 i pneumokokiA jakie miałyście szczepionki na rota? U nas szczepi się rotavixem. Byliśmy dzisiaj na normalnym szczepieniu wg kalendarza i chcieliśmy też wziąść rota, ale pielęgniarka powiedziała, że najlepiej odczekać miesiąc. Nie wiem dlaczego, tak ponoć najlepiej. A nie wiem czy zmieszczę się w czasie bo to do któregoś tygodnia życia można szczepić a między jedną dawką a drugą jest odstęp 4 tygodni.
microlife 100 czy 150 czy 200 ponoc wszystkie są dobre - opinie mamJaki polecacie termometr bezdotykowy bo ten douszny mnie wkurza
U nas jest rotateq i pierwsza dawka po skoncoznym 2mz, druga po 4tym mz, a trzecia po 6tym mz, trzecia nie pozniej niz w 26tyg. Rota to nie zywa szczepionka, nie ma sensu jej przekladac przynjmniej wg mijej pediatry, bo tez mialam obawy czy to nie za duzo na raz.A jakie miałyście szczepionki na rota? U nas szczepi się rotavixem. Byliśmy dzisiaj na normalnym szczepieniu wg kalendarza i chcieliśmy też wziąść rota, ale pielęgniarka powiedziała, że najlepiej odczekać miesiąc. Nie wiem dlaczego, tak ponoć najlepiej. A nie wiem czy zmieszczę się w czasie bo to do któregoś tygodnia życia można szczepić a między jedną dawką a drugą jest odstęp 4 tygodni.