RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Ja wazyłam na kuchennej ha ha ha w miske ja wsadzałam .....hi
Musiało to wyglądać uroczo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wazyłam na kuchennej ha ha ha w miske ja wsadzałam .....hi
My dawalismy w ten sam dzień co szczepionki kalendarzowe + rota + pneumokokiA jakie miałyście szczepionki na rota? U nas szczepi się rotavixem. Byliśmy dzisiaj na normalnym szczepieniu wg kalendarza i chcieliśmy też wziąść rota, ale pielęgniarka powiedziała, że najlepiej odczekać miesiąc. Nie wiem dlaczego, tak ponoć najlepiej. A nie wiem czy zmieszczę się w czasie bo to do któregoś tygodnia życia można szczepić a między jedną dawką a drugą jest odstęp 4 tygodni.
Temperatura zaczyna sie od 38 sprawdzaj 3x w tym samym miejscu ( na czole )A jaką temperaturę można uznać za gorączkę? Mam jakiś termometr do kitu i za każdym razem pokazuje inną temperaturę. Zależy w którym miejscu przyłożę.
NooooooMusiało to wyglądać uroczo!
W życiu bym na brzuszku go na noc nie zostawiła. W nocy pierwsza drzemka na boczku w łóżeczku, duga czesciowo u rodzicow czesciowo u siebie a trzecia juz z rodzicamiPod Twoim okiem może spać na noc bym na brzuchu nie położyła
To on w nocy tylko drzemki ma?W życiu bym na brzuszku go na noc nie zostawiła. W nocy pierwsza drzemka na boczku w łóżeczku, duga czesciowo u rodzicow czesciowo u siebie a trzecia juz z rodzicami
Nie, ladnie śpi pierwsza drzemka trwa około 4 godzin zazwyczaj raz jak cały dzień płakał to spał 7, druga to około dwie godziny 3:00 gdzieś półtorej godziny z nami w łóżkuTo on w nocy tylko drzemki ma?
Rotarix 284 w aptece dr. Max także spoleczna bije resztę na głowę:-)Rotarix i hexacima to ta 6w1
Jesteś wzorem mamy:-) serio. Uwielbiam czytać o Waszym życiu codziennym:-)Ja wazyłam na kuchennej ha ha ha w miske ja wsadzałam .....hi