reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

a mi udało się wczoraj wcisnąć w normalne jeansy:-D ale koszulki to jeszcze muszę luźniejsze nosić bo ciut brzuszka jeszcze jest;-)

a poza tym polecam spódnice ciążowe jak się ten materiałowy pas zawinie do środka to można nosić i po ciązy:tak:

reklama
WOW !!! 2 tygodnie po porodzie? Szybciutko. Marzyłabym sobie takiego szybkiego powrotu do przedciążowych jeansów.
Co u Was?
Jak laktacja? Ruszyła?

Misia bardzo fajny wózek i bardzo podobny do Maxi Cosi Mura 4.
Aduś a nuż po szwie wszystko się unormuje i będziesz częściej wychodzić.
Dorex już się wcisłaś w spodnie przed ciąży, normalnie szacun. Jak to u Ciebie było z wagą?? Ile przytyłaś, a ile ci zaraz po porodzie spadło? Chyba przed ciążą to byłaś chudzinka??
Marcysiowa jak tam córeczki i twoje samopoczucie?
Gotadora co tam słychać na horyzoncie? Jak ciśnienie?

A ja dziś spałam do 11tej:) Chłopek przyszedł o 7 z pracy, obudził mnie i było małe co nie co:) i potem dalszy ciąg spania. W końcu się przekonał, bo powiedziałam mu że szyjka twarda i wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Sony to jednym slowem szalejesz, u nas zero seksu i tak juz bedzie do konca oby jak najdluzszej ciazy. Kochalismy sie chyba dwa razy w 11 i 13 tyg i potem strasznie panikowalam. A tak to dziekuje za kazdy dzien w ktorym Hania jest ze mna i oby jak najdluzej. Ciekawie ile czasu po porodzie minie, zebym mogla kochac sie z mezem.

Cholerinka odebrałam wyniki moczu i mam b.liczne bakterie i bilirubinę obecną a leukocyty 3-5 a norma 0-5 :-:)wściekła/y:
Jutro powtórzę jeszcze raz...

A teraz czekam na mężusia i świętujemy naszą 4 rocznicę ślubu :-):-D:-)
a jutro też piękny dzień - wizyta u dr i usg połówkowe :-)

dorex w spodnie z przed ciąży? pięknie :-) A jak z malutką? i jak mleczko?

Ja ciuszków ciążowych troszke dostałam po siostrze i po szwagra żonie a kupiłam tylko dżinsy rurki i jedną bluzeczkę a i na allegro sukienkę na lato.

Oska najlepszego z okazji rocznicy i szalejcie ile możecie.

Muszę się zmusić iść do sklepu po mielone, bo dziś idę po prostej i spaghetti z sosem bolognese będzie.

laktacja całkiem już siada i chyba nic z tego nie będzie.... lekarka mówi że to prawdopodobnie przez niedokrwistość której się zaraz po porodzie nabawiłam no i transfuzja i stres też pewnie się przyczyniły... zaczynam się powoli z tym godzić bo choć bym na rzęsach stanęła nie mam na to wpływu...:-(
z małą ok, przez większość czasu jest grzeczniutka i daje mamie pospać do tej pory tylko 2 noce był raban do rana.... waży już prawie 2800 i je jak mały głodomorek :-D

co do mnie to w ciąży przytyłam 9 kg zostało mi jeszcze ok 2 kg... myślę że jeszcze z tydzień i biorę się za jakieś ćwiczenia.... bo chudzinką to ja się nie czuję chociaż BMI w normie:zawstydzona/y:

Oska...no to wszystkiego najlepszego!! swietujcie z mezem! jeszcze jutro cudowne wiadomości dostaniecie...ehhh...ale wam fajnie:-)
no a co planujecie na rocznice? jakas kolacja - restauracja?
ja tez jutro wizyta...oby ten dzień był udany!

milia za jutrzejszą wizytke &&&&&&&&&&&&&

A co do świętowania, to zdaję się dziś na męża ;-):tak: od dwóch dni powtarza, ze przygotował jakąś niespodziankę :-) pewnie jakaś kolacyjka w restauracji :-D:-) a w piątek pójdziemy do kina - zrobiłam rezerwację na Kac Vegac III :-)

reklama
Do góry