reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony Sony właśnie mam nadzieje ze się nie zorientuje, bo ja mam dwa adresy-zamieszkania i zameldowania i adres mam wpisany zameldoania, ale kod pocztowy z adresu zamieszkania:p

reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedź z butelkami.
Sony ja tak jak Ty jestem zielona, nie wiem co? ile? kupić :eek:

Lawendowy Sen współczuję wczorajszego bólu, uważaj na siebie.

Aduś lepiej nie słuchać o tych wszystkich złych przypadkach.

Madzialenak, ja myślę, że wszystkie "mamy po raz pierwszy" mają mętlik w głowie - co kupić? czy będzie dobre? czy się sprawdzi?
Ja zanim weszłam w temat zakupów, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ten rynek (produktów dla dzieci) jest taki duży. Nic... człowiek uczy się całe życie.

Sony, tak po objawach i po mojej opaleniźnie.
Migrenowych nigdy nie miałam, a podobny ból głowy, oczywiście o dużo większym natężeniu, miałam po operacji, kiedy miałam wylew krwi do mózgu.

Aduś, teraz Tobie pozostaje pozytywne myślenie.
Nie czytaj za dużo, co tam w necie powypisywane, bo tylko niepotrzebnie denerwujesz i siebie i Maksia.
Będzie dobrze i nie ma innej opcji.

Lawendowy...:szok: Może trzeba jakieś badania zrobić, co by się nie powtórzyło.

Moim zdaniem zestaw startowy wystarczy, o ile chce się karmic piersią. Jakby się nie udało, zawsze można dokupić. Zwracajcie uwagę, bo np. potem są laktatory natural.

Myślę, że najważniejsze w butelkach jest to żeby się nie zapowietrzała, tzn.sama odprowadzała powietrze wtedy maluszek nie ma kolek. Myślę ze 2-3 wystarczą.

Sony, Madzialenak jeśli chcecie karmic piersią i bedziecie sie starały, aby tak było, to nie kupujcie za dużo butelek. Zawsze można dokupić. Kupcie jedną 125ml Tomme Tippee - ona ma kształt piersi i moja siostra ją poleca. http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykolkowa-0-bpa-125ml-i3228767595.html
Ja na razie kupię tą jedną. Jak sie okaże, ze jest problem z karmieniem piersią, to butelki są w sklepach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry