reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Dziewczyny,

Gotadora, oj jej to sie porobilo. Szybko wracaj do zdrowia. Dobrze jednak ,ze jestes pod kontrola i Cie dokladnei przebadaja bo z nadcisnieniem glownie w ciazy nie ma zartow.Trzymaj sie cieplutko.

Adus, Tobie rowniez zycze duzo zdrowia i spokoju.

Madzialenak, smoczus jest piekny :)

Lawendowy,
jak Twoje wyniki??

Ostatnia edycja:
reklama
Marcysiowa gratuluje! Gotadora trzymam kciuki ze szybko zbija cisnienie,a torbiel sie wchlonie.Adus nic sie nie martw szew napewno pomoze i urodzisz w terminie!Witam staraczki.Pozdrawiam wszystkie.

Madzielanek wlasnie juz myslalam o tym zeby wrocic do clexanu 20, ale bede to musiala ustalic z moim dr bo tutaj mi kaza chodzic :baffled: aja nie chce o sie boje.. oby dotrwac chociaz do 30 tc...

Widzę, że dużo się dzieje na naszym forum, kilka dni mnie nie było.

Marcysiowa
gratulacje:))))

Aduś Ty dużo teraz leżakuj, na pewno wszystko będzie ok. Nie martw się na zapas.

Goadora, rany ale masz problem z tym cholernym ciśnieniem. Mam nadzieję, ze się unormuje. Ja z kolei mam bardzo ale to baaardzo niskie.

Adus... ja tez jak lezalam teraz non stop w lozku to zapytałam się lekaza o ta zakrzepice i on mowi, ze jeżeli robi się choć male kroczki to nie trzeba zastrzykow i pojawienie się zakrzepicy jest w zasadzie niemożliwe. i ja tak robiłam, delikatnie po domu chodziłam, nie długo, nie dzwigalam. i nie biore zadnych przeciwzakrzepowych. jest ok. mysle, ze jeżeli będziesz się trochę krzatac po domu to nie sa ci one potrzebne.

Witajcie ja po wizycie i na 300% jak już wiadomo jest chłop z wielkimi jajcami :) Waży 374 g. Nie widać rozszczepu warki, mózg dobrze rozwinięty, nogi długie :) Reszty się dowiem 13 czerwca na prenatalnych. A i szyjka z miękkiej zrobiła się twarda, no i jest zamknięta. Yupiii No i magnez z B6 mam zacząć brać.
Gotadora współczuję szpitala, ale jak ciśnienie wysokie to lepiej tam trafić. Co do torbieli to może się wchłonie.
Aduś znam dziewczynę, która miała zakrzepicę w ciąży. Na początku myślała, że ją kręgosłup boli i ból do nogi promieniuje, potem że to rwa kulszowa, a na końcu już w ostatnim momencie okazało się że zakrzep, w szpitalu powiedzieli że to był ostatni moment jak do nich trafiła. Troszkę później i mógł być koniec. Kobiety w ciąży są na to podatne. To było jej drugie dziecko i wcześniej nic takiego nie miała. Inna koleżanka miała szew i dużo leżała, ale na lekki spacer też wychodziła.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry