walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dzięki Ewunka:-*Ja nie Gosia ale ja wszystko z temp pokojowej .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Ewunka:-*Ja nie Gosia ale ja wszystko z temp pokojowej .
DziękujemyJakie Wy piekne . I czas mialas by loki zrobic ! Sliczna . Fajne maja bransoletki![]()
Czy ktoras z Was walczyla z kolkami?? Tak myślę ze to kolki, trwa to ok tydzień, dziś bylo apogeum, jestem wykończona psychicznie bo nie wiem jak pomoc wlasnemu dziecku...nic nie pomaga...momentami placze razem z nia...
Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela sięskończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
To super, pewnie bezpieczniej sie czulas. Najwazniejsze, ze juz masz Lenke przy sobie. Ciekawe jakie ubranka (rozmiar) Mała bedzie nosila
U mnie nic sie nie dzieje wiec dopiero w piatek jade do szpitala. Jesli jeszcze bedziecie to moze uda mi sie na zywo ujrzec Wasza Ksiezniczke![]()
Kobity karmiace mam pytanie. Jak to jest z owocami? Mozns jesc? Bo rodze za tydzień a kochan sliwki, arbuzy
Raz do sklepu weszli rodzice z dzieckiem i włączonym szumisiem...ja musiałam wyjśćSzumiś znalazł się na liście rzeczy zakazanych w moim domu
![]()
Przytulać przytulać przytulać jedyne co działa . Dla mnie ten kokon jest straszny ( jeśli mówimy o tym samym)My mieliśmy kokon, szumisia i inne cuda. Na kolki najlepsza jest...cierpliwość.
Ja czesto patrzyłam na zegarek a tu 16 jacw piżamie .....Dziękujemyloki naturalne ja czasami nawet nie mam czasu się ubrać a co o włosach mówić
a bransoletki dostały z imionami
![]()
No u mnie w nocy to około godziny, półtorej ogarnąć dwie i ściągnąć dla nich. Ja bardzo bym chciała do 3 miesiąca dac radę, ale nie wiem jak to wyjdzie. Dziś jakąś taką ciężką noc mialam. U mnie sciaganie to masakra no też zazwyczaj jedna już płacze. A przystawiasz Zosie do piersi czy już wcale?? I jakim Ty tera z systemem ściągasz mleko?? Poprostu kilkanaście minut do tego etapu ile Wam potrzeba??Nie, podaje w temperaturze pokojowej, chyba ze już stoi długo lub czuje, ze jest zimne to podgrzewam.
Powiem Tobie, ze ja już ściągam 3 miesiąc pokarm i jestem wykończona. Księżniczki pewnie jeszcze śpią między karmieniem i ściąganiem. U mnie problem był kiedy musiałam ściągnąć pokarm, byłam sama a Zosia płakała[emoji20]Teraz już jej minęło i już poleży sama te 20 minut, ale powiem szczerze wyłam wtedy. Powiedziałam sobie, ze jak będę miała tyle pokarmu to będę ja karmić [emoji480]do skończonego 6 miesiąca, ale dłużej fizycznie nie dam rady bo padnę na twarz. Każde karmienie i ściąganie w nocy to minimum 40 minut, a zdarza się tak, ze Gwiazda się rozbudzi i ma ochotę się pobawić
[emoji85].
Dostawiaj moze da rade z cyca masz 2 one tez 2No u mnie w nocy to około godziny, półtorej ogarnąć dwie i ściągnąć dla nich. Ja bardzo bym chciała do 3 miesiąca dac radę, ale nie wiem jak to wyjdzie. Dziś jakąś taką ciężką noc mialam. U mnie sciaganie to masakra no też zazwyczaj jedna już płacze. A przystawiasz Zosie do piersi czy już wcale?? I jakim Ty tera z systemem ściągasz mleko?? Poprostu kilkanaście minut do tego etapu ile Wam potrzeba??
Ja ogladalam fajne na allegro, zaraz Ci linka wrzuce tylko chyba kolory nie te:/Dziewczyny szukam ubranka na chrzest dla Młodego, możecie polecić jakis sklep albo konto na insta?