reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@gooossia17 a mleko podajesz swoje w pokojowej temp czy podgrzewasz jak np sciagniesz i podajesz za 30-60 minut??

Nie, podaje w temperaturze pokojowej, chyba ze już stoi długo lub czuje, ze jest zimne to podgrzewam.
Powiem Tobie, ze ja już ściągam 3 miesiąc pokarm i jestem wykończona. ‍♀️Księżniczki pewnie jeszcze śpią między karmieniem i ściąganiem. U mnie problem był kiedy musiałam ściągnąć pokarm, byłam sama a Zosia płakała[emoji20]Teraz już jej minęło i już poleży sama te 20 minut, ale powiem szczerze wyłam wtedy. Powiedziałam sobie, ze jak będę miała tyle pokarmu to będę ja karmić [emoji480]do skończonego 6 miesiąca, ale dłużej fizycznie nie dam rady bo padnę na twarz. Każde karmienie i ściąganie w nocy to minimum 40 minut, a zdarza się tak, ze Gwiazda się rozbudzi i ma ochotę się pobawić ‍♀️[emoji85].

Oj, widać zadziora w jej oczach:D i ten uśmieszek:D już knuje co by tu zbroić:-D:wink:
20180808_124736.jpg
Mamooooooo Mamo ! Co na 2 sniadanie czekam ....

Załączniki

• 20180808_124736.jpg
    20180808_124736.jpg
    859,1 KB · Wyświetleń: 379
Czy ktoras z Was walczyla z kolkami?? Tak myślę ze to kolki, trwa to ok tydzień, dziś bylo apogeum, jestem wykończona psychicznie bo nie wiem jak pomoc wlasnemu dziecku...nic nie pomaga...momentami placze razem z nia...
Ciezki temat . Przytulać przytulać przytulać . Nic nowego tu nie napisze masaz , kąpiel ciepła kladzenie na brzuszku i jeszcze raz przytulać. My kolek nie miałysmy ( chodź czasem wieczory były bardzo płaczliwe ) Duzo sily życzę.

reklama
Do góry