walczaca o szczescie
Fanka BB :)
A bardzo dobrze dziekujemy :-))@walczaca o szczescie jak tam ksiezniczki na grilu ? I po grilu
Już się zastanawiamy co dalej :-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bardzo dobrze dziekujemy :-))@walczaca o szczescie jak tam ksiezniczki na grilu ? I po grilu
To jak z moją corcia, współczuję [emoji52]Dziewczyny wybudzamy na jedzenie i nie dogadają z cyca. Wiszą cały czas a później jak sprawdzałam butlę to i tak jadły dodatkowo karmienie trwało ok 20 godzin na dobę :-) Ze względu na to że kiepsko przybierały na wadze do tej pory to ściągam pokarm i daje butlę, w ten sposób jestem w stanie kontrolować ile zjadają.
Dokładnie, szczelny pojemniczek i czysty i zarazki nie grożą a w zamrażarce już na pewno wszystko ginie [emoji41]Ja szczerz mówiąc nawet nie zastanawiałam sie nad tym. Po prostu mleko zlewałam do pojemnika i zamykałam go. Nie stosowałam żadnych specjalnych środków.
To jak ja [emoji23]Nigdy tego nie robiłam . Myje lodówkę raz na pół roku...
Mój nie, śpi nawet w innym pokoju żeby wyspać się do pracy ale ma dyżury na weekend [emoji41] Uważam że robisz dobrze a i męża masz uroczego [emoji4]Dziewczyny czy Wasi mężowie wstają w nocy do dzieci? Ja mam bardzo lekki sen i zawsze się pierwsza budzę jak tylko Bianka zacznie stekać. Mój M ma potem pretensje, że go nie obudziłam. Ale ja nie mam sumienia go budzić bo wiem, że musi rano wstać do pracy.
[emoji23]Moj wstawal pierwszej nocy po cc. Potem juz nigdy wiecej. Jego nawet wybuch bomby nie budzi.
Marcelins jakby jadła 1000 to by chyba była szersza jak wyzsza hi hi hi .Optymlnie to podobno mleko 3x po 210ml-240ml. Ale jesli dziecko je w nocy to juz Ci sie prawiw 1000ml robi i do roku to jest ok. A jak je mniej to tez super [emoji4]
Moja teraz je ok 600ml dziennie.
Myslałam o Tobie ostatnio ale zapomniałam niku jak sie macie jak sobie radzicie opowiadajCześć dziewczyny [emoji4] z braku czasu nie zaglądam tutaj. Jak dużo maluszków przyszło na świat pod moją nieobecność... [emoji16] Pozdrawiamy