reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No sprawdz sobie bo mowie Ci szok. A przypomnij mi na kiedy masz termin? Nie chce mi sie szukac kalendarza. Ja spakowana jestem już gdzieś 2, 3 tygodnie

8.09. Jeszcze mnie pranie czeka i prasowanie tylko nie mam gdzie tych ciuszków układać. Muszę kupić szafę. Ogólnie jesteśmy jeszcze w trakcie remontu i wszystko stoi na głowie. Piesio jutro na operację więc nawet nie mam głowy żeby się tym wszystkim stresować.

reklama
8.09. Jeszcze mnie pranie czeka i prasowanie tylko nie mam gdzie tych ciuszków układać. Muszę kupić szafę. Ogólnie jesteśmy jeszcze w trakcie remontu i wszystko stoi na głowie. Piesio jutro na operację więc nawet nie mam głowy żeby się tym wszystkim stresować.
Na co? Ja tez ide w sobote z moja sunia do weterynarza i sie boję co uslysze:( ona nie ma cieczki juz od zeszłego roku na jesien i jedna kolezanka z forum ktora jest weterynarzem radzi mi zebym ja wysterylizowala ale ja sie boje:( zobacze co mi powie wet. No kochana zacznij juz sobie prac i prasowac. A z tym remontem to widzw ze tak jak my na ostatnia chwile:)

Na co? Ja tez ide w sobote z moja sunia do weterynarza i sie boję co uslysze:( ona nie ma cieczki juz od zeszłego roku na jesien i jedna kolezanka z forum ktora jest weterynarzem radzi mi zebym ja wysterylizowala ale ja sie boje:( zobacze co mi powie wet. No kochana zacznij juz sobie prac i prasowac. A z tym remontem to widzw ze tak jak my na ostatnia chwile:)

Mój ma tłuszczaki i jeden mu wielki urósł pod pachą. Wet twierdzi, że za niedługo mu zajmie mięsień i przestanie chodzić na tą łapę. Niby drobny zabieg, ale on już schorowany dziadek i się strasznie stresuję, bo to jednak narkoza.
Jak Twoja sunia zdrowa, to lepiej sterylkę zrobić, bo potem są problemy z listwami mlecznymi i narządami rodnymi, a im starsza tym większe ryzyko operacji.
Właśnie zrobiłam miejsce w komodzie, więc jutro piorę i prasuję, może uda mi się czarne myśli odgonić.

reklama
Do góry