reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zaraz sie zezygam .....
Zbliża sie światowy tydzien kp ! Mam wrazanie że kp zaraz wyskoczy mi z lodówki. ...
Wszędzie czytam ze musisz przynajmniej 6 m i instynkt matka kp ma lepszy bo pozwala rządzić dziecku i mu ufa ...i srylion podobnych argumentow z dupy .
Ja pier.... w zyciu tyle bredni w 1 dzień nie czytałam .
Ale i tak najlepsze sa komentarze :Dco za kraj ..... zesraj się nie daj sie a musisz kp o_O

Na co? Ja tez ide w sobote z moja sunia do weterynarza i sie boję co uslysze:( ona nie ma cieczki juz od zeszłego roku na jesien i jedna kolezanka z forum ktora jest weterynarzem radzi mi zebym ja wysterylizowala ale ja sie boje:( zobacze co mi powie wet. No kochana zacznij juz sobie prac i prasowac. A z tym remontem to widzw ze tak jak my na ostatnia chwile:)
Jeśli sunia młoda i w pełni sił, to sterylizuj i się nie zastanawiaj dwa razy. U nas dwie sunie, rasowe i wysterylizowane, ani nie są grube, ani leniwe. Jedynie poczekałabym o ile to możliwe na spadek temperatury.

Jeśli sunia młoda i w pełni sił, to sterylizuj i się nie zastanawiaj dwa razy. U nas dwie sunie, rasowe i wysterylizowane, ani nie są grube, ani leniwe. Jedynie poczekałabym o ile to możliwe na spadek temperatury.
Dla mnie mlodziutka ale tak na prawde ma 7 lat. No wlasnie ta dziewczyna mi.pisala ze jak bedzie chlodniej. No chyba musze.sie z tym zmierzyc bo mielismy kiedyś suczke jamnika i dozyla 19 lat i na starosc sie jej takie dziadostwo zaczelo wlasnie dziac

Zaraz sie zezygam .....
Zbliża sie światowy tydzien kp ! Mam wrazanie że kp zaraz wyskoczy mi z lodówki. ...
Wszędzie czytam ze musisz przynajmniej 6 m i instynkt matka kp ma lepszy bo pozwala rządzić dziecku i mu ufa ...i srylion podobnych argumentow z dupy .
Ja pier.... w zyciu tyle bredni w 1 dzień nie czytałam .
Ale i tak najlepsze sa komentarze :Dco za kraj ..... zesraj się nie daj sie a musisz kp o_O
A ja najbardziej lubie - kp siedzi w glowie. Jak matka chce to karmi, a te ktore karmia mm to dlatego, ze leniwe sa. Szlag mnie trafia jk czytam cos takiego.

reklama
Jeszcze nie ale chyba zaraz napiszę smsa.. boli okresowo ... Ale mam stresa:(
Jak sytuacja ? Mi po masażu lekarz zaznaczył że mogę plamić i pobolewac okresowo , i też miałam plamienia i ciągnięcia, zrobiłam mega szybki spacer i chłopa wykorzystałam ale u mnie nie zadziałało samo [emoji28]

Do góry