No mi też się bardziej pierwszy podoba ale liczyłam na doświadczone mamy. taki jest bardziej z bajeramiJa przyznam, ze upatrzyłam sobie ten pierwszy (kinderkraft). Nie kupiłam jeszcze, ale strasznie mi się podoba.
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
Podobno w tym okresie (lipiec, poczatek sierpnia) jest najwiecej porodow wiec moze to jest przyczyna. Poza tym te upały też negatywnie wpływają na kobiety i może rzeczywiście częściej jakieś komplikacje sie zdarzaja i lekarze muszą tymi pilnymi przypadkami w pierwszej kolejności się zająć...
Czyli jutro moze sie spotkamy na Izbie Przyjęć . Kochana, ten jeden dzień dłużej w brzuszku na pewno Małej nie zaszkodzi. Nie denerwuj sie tylko i spokojnie poczekaj na rozwoj sytuacji. A moze sprobujecie z Mezem milo spedzic Twoj urodzinowy wieczor (jeszcze tylko we dwoje
Oczekiwanie2017
Nie wolno obcinac paznokci tak malym dzieciom, a juz na pewno nie w szpitalu. Jesli nie daj Boze zrobisz nawet minimalne drasniecie to w szpitalu moze zlapac przerozne zakazenia...
O widzisz... Dobrze wiedzieć. Dziekuje za cenna rade
Ostatnia edycja:
jasani
Oooo super, widzę, że już zadziałałaś. Ja zawsze robiłam na zasadzie kopiuj wklej. A kalendarz był ubogi bo go w ogóle nie uzupełniałam. Poza tym ostatnio nikt nowy do nas nie dołączył, więc nie było co wpisywać.Hehe poza porodami to widze ze tylko ja w kalendarzu jestem
Przejme ten kalendarz ale z udostepnianiem poczekam na dziewczyny z kto po in vitro az sie tu powolutku przeniosa choc jakos ciezko z tym
misis188
Ja nie pakowalam a polozne nam mowily ze w 1mż zeby nie uzywac zadnych kosmetykow do kompieli. A w szpitalach tez jest różnie z kapaniem z tego co slyszalam. W jednych położne kapia dzieci a w innych niePakować do torby do szpitala takie rzeczy jak waciki dla malucha oliwka i żel do kąpieli? bo teraz to chyba nie myją w szpitalu czy jak ?
misis188
A coś wogole brac dla młodego? czy tylko ciuszki i pampersy. A pieluche tetrowa też? tak do wytarcia?
Załączniki
jasani
Skąd ja to znam. Mnie odsyłali tak 3 razy. Takie czekanie potrafi nieźle dać w kość. Jak już skurcze się nasilą to wtedy będą musieli znaleźć miejsce dla Ciebie.A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
jasani
Ja używałam już od 1 kąpieli w domu. Szampon zaczęłam trochę później.Ja nie pakowalam a polozne nam mowily ze w 1mż zeby nie uzywac zadnych kosmetykow do kompieli. A w szpitalach tez jest różnie z kapaniem z tego co slyszalam. W jednych położne kapia dzieci a w innych nie
Vinszka
Może samo się rozkręci? Szkoda, że tak wyszło.A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
reklama
Vinszka
My mamy ten drugi TL i jest u nas hitem od drugiego miesiąca. W pierwszym był cyc. [emoji23]