reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie.
Uff nadrobiłam, 4 dni mnie nie było i ponad godz. z przerwami czytania.
W pierwszej kolejności Marcysiowa ogromnie ci gratuluję, szybko ci poszło.
A teraz witam nasze nowe (stare) koleżanki i te w ciąży i te zaraz w ciąży:))
Aduś no i już po, noc się nie martw i odpoczywaj. Dobrze to zniosłaś.
Byłam w niedzielę w Opolu w Zoo, ależ się nałaziłam. Jeden dzień tylko pogody był. Dziś leje żabami i grzmi. Jutro mam wizytę u mojego maleńkiego :)) Wreszcie go zobaczę.

reklama
A jakie sa objawy skracajacej sie szyjki? Tydzien temu na wizycie mialam 4 cm ale teraz sie martwie, od dwoch dni bardzo czesto sikam czasami nawet co 15 min, w nocy jakos przesypiam i wstaje raz lub dwa ale moze mala uciska na pecherz i dlatego.

My po wizycie. Wszysto ok. nast. 19.06. Mała duża, ale nie było usg. Na 100 % cesarka. Ale termin do uzgodnienia później - czym dłużej Mała w brzuchu, tym niby lepiej - a że wielka, to bez znaczenia, bo i tak cc. Najwyżej będzie większe cięcie... Hmmm... większe cięcie... najwyżej...

Marta jasne że możesz.
Kate ja nie wiem jakie są objawy skracania się szyjki, ale mogą to być chyba skurcze lub taki ciągnący ból w dół.
Misia teraz to tylko oczekiwać.
Miliaa ja chyba będę czyścić i ściągać skórkę, bo już nasłuchałam się o różnych przypadłościach.

Sebastianek dostał dzisiaj smocze ubranko :-)

P1020662.jpg

Załączniki

• P1020662.jpg
    P1020662.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry