reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Zaparzcie i dla mnie...Mi się też, dziś przyda. Bo swojego małża chyba ukatrupię dzisiaj ...
Lepiej nie bo ktoś musi pracowaćMi się też, dziś przyda. Bo swojego małża chyba ukatrupię dzisiaj ...
HopeFul87
Dziewczyny pisze dopiero teraz ale ogarnialam rzeczywistość, urodzilam moje szczęście w poniedzialek i oczywiście jak kazda matka zakochałam się w Tosi bez pamięci, zresztą maz tez :-) zdrowa dziewczynka 52cm, 3320g:-) samo cc a raczej czas zaraz po jak dla mnie masakra ale teraz juz dochodze do siebie:-) @walczaca o szczescie powodzenia wkrotce, 3mam za Was kciuki
ludek
Masz skurcze przepowiadające. Też tak miałam. Poród się zbliża [emoji4]Dokładnie tak samo mówię:-) z tą bombą:-) jeszcze wszystko przed Wami :-) jak się czujesz??
Najgorsze jest to że ja myślałam ze jak już są skurcze to cis się rozkręca a tu dziwnie. We wtorek były, później cisza. Wczoraj były nawet bolesne, dziś póki co też cisza...
ludek
Gratuluję, mamusiu [emoji8] [emoji480] [emoji214]Dziewczyny pisze dopiero teraz ale ogarnialam rzeczywistość, urodzilam moje szczęście w poniedzialek i oczywiście jak kazda matka zakochałam się w Tosi bez pamięci, zresztą maz tez :-) zdrowa dziewczynka 52cm, 3320g:-) samo cc a raczej czas zaraz po jak dla mnie masakra ale teraz juz dochodze do siebie:-) @walczaca o szczescie powodzenia wkrotce, 3mam za Was kciuki
Oczekiwanie2017
Dziewczyny pisze dopiero teraz ale ogarnialam rzeczywistość, urodzilam moje szczęście w poniedzialek i oczywiście jak kazda matka zakochałam się w Tosi bez pamięci, zresztą maz tez :-) zdrowa dziewczynka 52cm, 3320g:-) samo cc a raczej czas zaraz po jak dla mnie masakra ale teraz juz dochodze do siebie:-) @walczaca o szczescie powodzenia wkrotce, 3mam za Was kciuki
Gratulacje. Dużo zdrówka i szczęścia dla całej rodzinki
adunnnia90
Gratulacje zdrówka dla Was [emoji8] [emoji3]Dziewczyny pisze dopiero teraz ale ogarnialam rzeczywistość, urodzilam moje szczęście w poniedzialek i oczywiście jak kazda matka zakochałam się w Tosi bez pamięci, zresztą maz tez :-) zdrowa dziewczynka 52cm, 3320g:-) samo cc a raczej czas zaraz po jak dla mnie masakra ale teraz juz dochodze do siebie:-) @walczaca o szczescie powodzenia wkrotce, 3mam za Was kciuki
reklama
hope322
Super, gratulacje kochanaDziewczyny pisze dopiero teraz ale ogarnialam rzeczywistość, urodzilam moje szczęście w poniedzialek i oczywiście jak kazda matka zakochałam się w Tosi bez pamięci, zresztą maz tez :-) zdrowa dziewczynka 52cm, 3320g:-) samo cc a raczej czas zaraz po jak dla mnie masakra ale teraz juz dochodze do siebie:-) @walczaca o szczescie powodzenia wkrotce, 3mam za Was kciuki