adunnnia90
Fanka BB :)
My już 2 miesiące napewno kapiemy w naszej dużej wannie i mają o wiele większą frajdę [emoji2]Serdeczne gratulacje[emoji11]Ja przed porodem caly dzien i noc wymiotowalamNo wlasnieSarunie widac takie bezsmoczkowe[emoji6] moja tez nie chce. 7 smoczkow mamy kazdy be. Teraz wziela sie za kciukaA nie mowilam[emoji6] moja tez go bardzo lubi i u nas super w ogrodku sie sprawdzil bo w nim na plasko nawet spiMy id razu dalismy Nie wszystkie duzo placza[emoji6]U nas 6w1 plus rota, meningokoki i pneumokoki wszystko za jednym razem i malej odpukac nic nie byloA myslalas o next2me? My co prawda mamy miejsce ale lozeczko na razie jedt w salinie a na gorze mamy wlasnie next2me i absolutnie polecam!A ja uwazam ze glupi. Dziecko ma wiedziwc co hest do czego i o jakiej porze. Potem morzecie miec problem ze spacerami jak w nocy tez bedzie w wozku spacAdunia wez nie strasz! U nas mala tak kciuka od kilku dni jedzie ze szok! W nocy czasem.sie budzi i tez kciuk...
Chyba kupie ta rekawiczke. Gabka = bakterie
My dajemy pieluszkeMyslalam o tym ale kazdy mowil po co wiec nie kupilam. Mala teraz prawie 7kg wiec juz raczej zs duza na to.
Od kiedy dziewczyny kapalyscie dzieci w duzej wannie?
Kciuk u nas to katastrofa... W nocy to już wogole... U nas była i rękawiczka i obwijanie plastrem... I nic nie poskutkowalo. A smoczki do ssania to chyba wykupilam wszystkie jakie były możliwe z każdą różna końcówka...