reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

20180712_111858.jpg
mamy ta sama hustawke :)

Załączniki

• 20180712_111858.jpg
    20180712_111858.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 379
reklama
Nie ma jeszcze 2mcy ;) skończy 23.07 :p ale urodziła się 4420 takze troche ponad 1kg w 7 tygodni to chyba nie tak źle:) jaki grubas długa jest :rofl2: powiedz mi a Twoja zasypiala na tej hustawce?
No to 2 x taka jak Marcelina moja się urodziła .
Yyyyyyy zdazalo sie ....
A to źle ? Czy dobrze ?
IMG-20180625-WA0025.jpeg

Załączniki

• IMG-20180625-WA0025.jpeg
    IMG-20180625-WA0025.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 350
Bo moja tylko raz zasneła i uważam, że przez przypadek :p ja to bym chciała żeby w tym zasnęła a nie tylko kołysana na rączkach. To moja w wieku 7mcy z 74 cm bedzie miec a waga to już w ogole
A nie za duzo bys chciała hi hi hi moja do 3 miesiąca byla tam moze 15/30 minut dziennie i juz chciała wyjsc . Rączki mamusi byly najlepsze .Teraz lubi sie w tym bujac z rana na balkonie

Co do wysypki u dziecka to nam.kilka razy na szkole rodzenia powtarzaly ze w 3 tz i 3mz u dziecka moze pojawić sie wysypka i podkreslaly zeby nie wiazac tego z zadnym jedzeniem czy np cos zjadlam nie tak a karmie piersia i dziecko teraz ma uczulenie. Jest to tradzik noworodkowy (3tz) i tracik niemowlecy (3mz). Mowily zeby tego niczym nie smarować i on moze utrzymywac sie 3-4 tygodnie
u nas to nie był trądzik ;)
przerobiłam temat

reklama
Do góry