reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Nie ma jeszcze 2mcy skończy 23.07 ale urodziła się 4420 takze troche ponad 1kg w 7 tygodni to chyba nie tak źle jaki grubas długa jest powiedz mi a Twoja zasypiala na tej hustawce?Ale grubas hi rekord świata 2 miesuace ma ?
Moja Marcelina ma 7 wazy 8200 i ma 68 ale urodzila sie 2375 i 45 cm
Ewunka
No to 2 x taka jak Marcelina moja się urodziła .Nie ma jeszcze 2mcy skończy 23.07 ale urodziła się 4420 takze troche ponad 1kg w 7 tygodni to chyba nie tak źle jaki grubas długa jest powiedz mi a Twoja zasypiala na tej hustawce?
Yyyyyyy zdazalo sie ....
A to źle ? Czy dobrze ?
Załączniki
Agnieś191
Bo moja tylko raz zasneła i uważam, że przez przypadek ja to bym chciała żeby w tym zasnęła a nie tylko kołysana na rączkach. To moja w wieku 7mcy z 74 cm bedzie miec a waga to już w ogoleNo to 2 x taka jak Marcelina moja się urodziła .
Yyyyyyy zdazalo sie ....
A to źle ? Czy dobrze ?Zobacz załącznik 876995
Ewunka
A nie za duzo bys chciała hi hi hi moja do 3 miesiąca byla tam moze 15/30 minut dziennie i juz chciała wyjsc . Rączki mamusi byly najlepsze .Teraz lubi sie w tym bujac z rana na balkonieBo moja tylko raz zasneła i uważam, że przez przypadek ja to bym chciała żeby w tym zasnęła a nie tylko kołysana na rączkach. To moja w wieku 7mcy z 74 cm bedzie miec a waga to już w ogole
walczaca o szczescie
dlatego znając swoje dziecko zdecydowałam się na smoczek, niech sobie ludzie gadają co chcąU nas u Oliwii jest kciuk i już próbujemy wszystkiego żeby ją oduczyc i nie idzie. Pediatra powiedziała że będzie gorzej niż że smoczkiem...
może wyrośnie Oliwia z tego...
u nas to nie był trądzikCo do wysypki u dziecka to nam.kilka razy na szkole rodzenia powtarzaly ze w 3 tz i 3mz u dziecka moze pojawić sie wysypka i podkreslaly zeby nie wiazac tego z zadnym jedzeniem czy np cos zjadlam nie tak a karmie piersia i dziecko teraz ma uczulenie. Jest to tradzik noworodkowy (3tz) i tracik niemowlecy (3mz). Mowily zeby tego niczym nie smarować i on moze utrzymywac sie 3-4 tygodnie
przerobiłam temat
Moja kuzynka śpi z córką 9letnią cały czas.Ja śpię z moją 8 latką czasem. Tak wiem, to chore.
Jest po rozwodzie.
Psychologowie nawet to zalecają, by zmniejszyć traumę dziecka.
reklama
Zosia też miała fazę, że całe raczki do buzi wpychała...Wazy 5510 i 64cm. Co tam kciuk od razu cala reka
Przeszło już