reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja też z mężem i psem [emoji23] [emoji4]
Ja spie tylko z psem:laugh2: maz sie wyprowadzil do pokoju obok bo tak chrapie:laugh2::laugh2::laugh2: teraz już nawet spanie po drugiej scianie nie bardzo pomaga mu a najlepsze ze czasem to moje chrapanie i mnie budzi:laugh2::laugh2::laugh2:
Pocieszcie mnie ze to przejdzie po porodzie. Wczesniej chrapalam ale zadko a teraz jade jak stara lokomotywa:laugh2:

Ja spie tylko z psem:laugh2: maz sie wyprowadzil do pokoju obok bo tak chrapie:laugh2::laugh2::laugh2: teraz już nawet spanie po drugiej scianie nie bardzo pomaga mu a najlepsze ze czasem to moje chrapanie i mnie budzi:laugh2::laugh2::laugh2:
Pocieszcie mnie ze to przejdzie po porodzie. Wczesniej chrapalam ale zadko a teraz jade jak stara lokomotywa:laugh2:
Oj ja też w ciąży zaczęłam chrapać chociaż wcześniej w ogóle mi się to nie zdarzało. A teraz chyba spokój. Mąż nic nie mówi...

Ja mam dwa psy, i chrapią lepiej niż stare traktory:laugh2: i mi to nie przeszkadza, za to mąż jak chrapie od razu dostaje upomnienie:-) :)

U Anastazji jest wszystko poprawnie, waży 1333 gramy, dziś 28tc6 dobra a lekarzowi wygląda na 29 tc 1 doba także jest trochę do przodu :) Jedyne co mnie martwi to to, że jest 2x obwinięta pępowiną... lekarz powiedział że "jak szalem" i że przepływy ma dobre ale to obwinięcie się mnie niepokoi... czy któraś z Waszych pociech tak miała?:(
Mi jeszcze żaden lekarz nie mówił nic o owinieciu chociaż ja nie robilam usg III trym... skoro przepływy ok to nie martw sie. z tego co wiem to często dzieci jak brykaja to się owijaja i odwijaja. pilnuj tylko ruchów i sie nie denerwuj za dużo. Będzie dobrze.

U Anastazji jest wszystko poprawnie, waży 1333 gramy, dziś 28tc6 dobra a lekarzowi wygląda na 29 tc 1 doba także jest trochę do przodu :) Jedyne co mnie martwi to to, że jest 2x obwinięta pępowiną... lekarz powiedział że "jak szalem" i że przepływy ma dobre ale to obwinięcie się mnie niepokoi... czy któraś z Waszych pociech tak miała?:(
Jak sie ma dluga pepowine to często sie tak owijaja odwijaja ......
To nic ma dluga zabawke i juz . Utrudnia to troche porod naturalny ( dluga pepowina ) bo zwieksza ryzyko zawiniecia sie w około szyi podczas porodu. Ja mialam kilometry pepowiny ....

reklama
Do góry