reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hey Aduś:) dobrze pamiętasz Kochana, leczyłam się w Invikcie a,e po nieudanych dwóch transferach (2011, crio i 2012, crio) w już akcie desperacji zmieniliśmy klinike na Gametę i jak widac efekt jest. Ciesze sie, że u Ciebie wszystko w porządku i gratuluje z całego serduszka, zawsze Ci kibicowałam:-)

reklama
Dzięki dziewczyny!!

Lawendowy śnie ty mój ja wiem, że dziewczynkom dobrze w brzuszku. Tylko ja już niemam siły. Od 2 tygodni w szpitalu jestem i zaczynam świrować. W perspektywie mam jeszcze 2 tygodnie w szpitalu i płakać mi się chce. Poza tym jestem coraz większa i na prawdę nie mam siły fizycznej. No ale wytrzymam. Najważniejsze, że jutro czegoś konkretnego się dowiem.

madzialenak--> tak, jakos tak było w tym samym czasie, ale wtedy szczęścia nie miałam, również gratuluje Tobie z całego serduszka:):):) Ty musisz mieć już brzusio mega:)

Marcysiowa-->jak zobaczyłam ze taka beta wysoka to tez pomyslałam o bliźniakach a tu jeden pecherzyk:) no chyba ze drubi mógł sie gdzieś skryć, ale to chyba mało prawdopodobne..hhmmm:)

agapl13--> Ciebie również pamiętam o ogromnie gratuluję :) masz rację, nie ma co się martwić tylko cieszyc:)

Kate071-->chciałabym, żeby były bliźniaki ale jeden bąbelek też dobrze:) zobaczymy co pokaże nastepne usg:)

Aduś jutro myślami i będę z Tobą. Cały czas myślę o Twojej sytuacji i wiem, że będzie wszystko dobrze. Rozumiem Cię, że jesteś w strachu bo jak się postawię w Twojej sytuacji to też bym się bardzo bała jednakże musisz zaufać lekarzom. Trzymam kciuki.

Marcysiowa w takim razie kciuki za jutro, aby wszystko poszło po Twojej myśli ;-)

Marcysiowa, wierzę Ci, że sił brak.
Może lekarz się zgodzi na 06.06 Oby. W każdym bądź razie, myślami jestem z Tobą :-)
A tak na marginesie jeśli pójdzie Ci na rękę, to dziewczynki będą numerologiczną 9. A to stare, dobre dusze :tak:

miliaa--> dziękuję:-) gdyby był chłopczyk to b y była rewolucja bo u nas same baby sie rodzą w rodzinie:) ale teraz tylko myslę o tym żeby czy dziewczynka czy chłopczyk - nieważne oby zdrowiutkie :) ale pocieszyłaś mnie ze miałas również takie wysokie wartości bety, masz rację trza sie cieszyć a nie rozmyslać:) Gratuluje synka:):):):-)

Aduś, będzie dobrze i nie ma innej opcji.
Jutro jestem w Twoim szpitalu i będę tak mocno myśleć o Was, że pewnie dopadnie Cię czkawka :-) oby tylko nie w czasie zabiegu.
A o Maksia się nie martw. Przecież to wszystko dla niego, żeby mógł jeszcze pomieszkać w brzuszku.

Memories witaj :-) gratuluje tak pięknej bety! moja w 18 dpt była 5372.00 ale ja mam dwóch producentów.

Dziś mój Hani ... znowu wybrał się na zakupy :-), oto część z nich:

IMAG0753.jpgIMAG0751.jpgIMAG0748.jpgIMAG0741.jpgIMAG0739.jpgIMAG0737.jpgIMAG0745.jpgIMAG0727.jpgIMAG0732.jpgIMAG0723.jpg

Załączniki

• IMAG0753.jpg
    IMAG0753.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 43
  • IMAG0751.jpg
    IMAG0751.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 48
  • IMAG0748.jpg
    IMAG0748.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 42
  • IMAG0741.jpg
    IMAG0741.jpg