reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane dziękuję wam za wspaniałe słowa i nie tylko ,za każdą poradę i zrozumienie.Jutro wracamy do domu tzn już dziś!u nas wszystko bardzo dobrze!będę tu zaglądać czasami ale narazie muszę się zająć moimi chłopcami.ps mój mąż oszalał jest dla mnie wielkim wsparciem i zaskoczeniem jeśli chodzi o opiekę nad synkiem.
Pozdrawiam
Hope ogromne gratulacje zdrówka razy 100

reklama
Ona wynagradza mi pierwsze 3tygodnie. Kiedy płakałam razem z nią. Śpi w nocy ale w dzień ma tylko drzemki po 20 minut ewentualnie raz pośpi 1h do 2w maksie także nic nie mogę zrobić. Wcześniej budziła się i tak tylko raz ok2-3 w nocy aż pewnego razu przespała cała noc i tak jest do teraz.
Ja mam tak samo. Śpi cała noc a w dzień po 10 minut :) niby jestem wypoczeta ale nie da się bez pomocy nic w domu zrobić

My na mm i Bianka czasami jeszcze cyca pociągnie jak nie doje z butli. I też to trwa. Dzisiaj zdążyłam jedynie wstawić pranie i ogarnąć trochę łazienkę. A tak to tylko na rączkach by była. Ale to zasługa teściowej, że ją przyzwyczaiła do tego:wściekła/y:
Przynajmniej wiesz ile zje na mm, ja wlasnie probuje Mala nakarmic i nie chce jesc, gdybym jej nie obudzila o 2 na zmiane pieluszki to spalaby prawie cala noc.
Pisalam to kolo 4 czy 5-tej ale chyba sie nie dodalo :p
Ja nie chce dawac Sary nikomu na rece, zeby uniknac takich sytuacji jak Ty z tesciowa ale pewnie w „praniu” wyjdzie inaczej hehe.
My czekamy na pobranie krwi, ktore ma byc za pol h i maja nad puscic do domu. Sara spadla 200g to nie za duzo? Nie bylo mnie przy wazeniu a m nie dopytal.

Przynajmniej wiesz ile zje na mm, ja wlasnie probuje Mala nakarmic i nie chce jesc, gdybym jej nie obudzila o 2 na zmiane pieluszki to spalaby prawie cala noc.
Pisalam to kolo 4 czy 5-tej ale chyba sie nie dodalo [emoji14]
Ja nie chce dawac Sary nikomu na rece, zeby uniknac takich sytuacji jak Ty z tesciowa ale pewnie w „praniu” wyjdzie inaczej hehe.
My czekamy na pobranie krwi, ktore ma byc za pol h i maja nad puscic do domu. Sara spadla 200g to nie za duzo? Nie bylo mnie przy wazeniu a m nie dopytal.
Moze spac 10%, moja wazyla 3090g i spadla 270g.
A co do noszenia to mozna nosic i dawac nosic, byle bez przesady no i nie nauczyc, ze kazde stekniecie to od razu rece. Ja przytulalam, calowalam, glaskalam - bylam obok ciagle, ale nosilam malo i nawet jak przez 2tyg byla ciagle na rekach u dziadkow, bo przylecieli to i tak nigdy problemu nie mialam [emoji4]

Moze spac 10%, moja wazyla 3090g i spadla 270g.
A co do noszenia to mozna nosic i dawac nosic, byle bez przesady no i nie nauczyc, ze kazde stekniecie to od razu rece. Ja przytulalam, calowalam, glaskalam - bylam obok ciagle, ale nosilam malo i nawet jak przez 2tyg byla ciagle na rekach u dziadkow, bo przylecieli to i tak nigdy problemu nie mialam [emoji4]
Czyli Sara miesci sie w normie :) wazyla 3230g i spadla 200g. Dzieki ;)
Ja mam ja w lozku i jak placze to klade sie obok i gadam do niej albo, jak Ty przytulam i caluje :) Jeszcze za czesto na rece nie bralam, bo ledwo chodzilam po cc ;)

Czyli Sara miesci sie w normie :) wazyla 3230g i spadla 200g. Dzieki ;)
Ja mam ja w lozku i jak placze to klade sie obok i gadam do niej albo, jak Ty przytulam i caluje :) Jeszcze za czesto na rece nie bralam, bo ledwo chodzilam po cc ;)
Moja przez kilka tygodni nosiła szynę na bioderkach, strasznie w tym płakała i była ciągle na rękach i teraz też tylko rączki i rączki :/ najlepiej jeszcze rączki mamusi :)

reklama
Do góry