reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A moj maz nie wytrzymal i zamowil pierwsze ciuszki na allegro. Ja wynalazlam a on mi zrobil niespodzianke :) kurcze, chyba za wczesnie ale strasznie czekam na paczke. Uzywane z allegro. Chcialam sie upewnic czy ogolnie tak sie oplaca kupowac... A i sa ta ciuszki dla synka :) ja uwielbiam niebieski wiec jesli to dziewczynka to bedzie w chlopiecych kolorach. Chociaz ja uwazam ze ten podzial jest glupi...

reklama
Madzialenak ja polecam zel do higieny intymnej pliva fem jest bardzo dobry- ja mialam drozdze i odkad stosuje ten zel poki co nic nie wraca.

Kate stosuję ten żel od początku ciąży (plivafem F) a i tak się ciągle coś mnie czepia. Dodatkowo łykam tabletki PROVAG, noszę bieliznę bawełnianą, ubrania przewiewne, nie wiem co mam jeszcze zrobić. Chyba tak już do końca ciąży będzie.

Sony ja takie rozwarcie mam od 2 tyg. Ciekawe czy nie jest teraz większe...

Madzialenak na ja drożdżaki bym nic nie brała. Lepsze jest pozwolić, żeby wszystko skolonizowało się prawidłowo czyli rzadziej myć. Drożdże pojawiają się też przy wyjałowieniu wszystkiego.

U mnie cisza. W pon przyjdzie mój gin i będziemy się umawiać na cc.

Dziewczynki bardzo wam dziekuje za slowa otuchy!!! Naprawde pomagaja, szczegolnie ze czytam o samych dobrych finalach ze szwem.
Madzielanek dziekuje czuje sie dobrze szczegolnie fizycznie, nic mnie nie boli, zero skurczy tylko biodra od lezenia na bokach :sorry2: Psychicznie juz tez troche lepiej ... Martwie sire zeby ta szyjka do pon. rana sir nir pogorszyla... coprawda rozwarcia wczoraj nie bylo ale byla naprawde krotka :-( Caly czas leze tylko do lazienki wstaje..i mam nadzieje ze dzieki temu szyjka
nie bedzie sie juz skracac...
jeszcze 1,5 doby :-( Ale dretwo w tym szpitalu... Buziaki!!!

Dziewczyny, postanowiłam się przenieść do Was.
Tutaj same znajome twarze, a raczej nicki:-)
Mam tylko nadzieję, że mnie weźmiecie pod swoje skrzydełka i nie wyprosicie, bo przeiceż w ciąży nie jestem.

A na naszym poprzednim forum co chwilę pojawia się ktoś nowy i równie szybko, jak się pojawił - znika.

Aduś, wytrwałości. Jeszcze chwilę i będzie po wszystkim. Mam nadzieję, że nie będą Cie długo trzymać w tym szpitalu.
Trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg. Jestem z Tobą. A jutro, to nawet całkiem blisko Ciebie będę:-)

Aduś no niestety w szpitalu nie jest przyjemnie, jeszcze gorzej jak nie masz się do kogo odezwać ale musisz wytrzymać. W poniedziałek założą szew i wrócisz do domu. Cieszę się, że już Ci lepiej :tak:Trzymaj się.

Dziewczyny odnośnie żelu pliva fem, powiem Wam, że to on może przyczyniać się do podrażnień. Bo zawarte w nim parabeny uczulają i podrażniają. A on ma ich aż 4 rodzaje. Generalnie żel do higieny intymnej musi być wolny od parabenów.
Sama go używałam i jak dowiedziałam się o tych parabenach z programu Bosackiej zmieniłam na żel bez nich.

reklama
Do góry