Nie chce Cię załamywać ale tak miala siostra mojego m. jej syn z dnia na dzień zaczął sypac po pół godziny w dzień a w nocy od 1 do 4 się budził i bawił. teraz ma 20 miesięcy i tez tak wygląda.... może po prostu tak sobie dziecko układa swój rytm. tez jeździli po lekarzach ale nikt nie widział w tym nic złego.Prawie miesiąc, jestem już wykończona :/ jak mówiłam o tym pediatrze to powiedziała że takie dziecko i tyle :/ mała jest zdrowa, wyniki wszystkie ma bardzo dobre... dam jej dzisiaj tak jak piszesz kaszke na noc, może będzie ja to dłużej trzymać
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
Dwa już ma póki co nic więcej nie widać
Natalko polecam Ci moja znajomą . Uratowała nie jedna Mamę w takich sytuacjach . Wiem że daje porady online i korzystają z tego dziewczyny z całej Polski . Link do: Care Baby
Nataliaa93
Dziękuję kochana :* napewno skorzystam. Co tam u Was? Jak Sara ?Natalko polecam Ci moja znajomą . Uratowała nie jedna Mamę w takich sytuacjach . Wiem że daje porady online i korzystają z tego dziewczyny z całej Polski . Link do: Care Baby
Aguleczka29
Ja się na tym akurat nie znamJa czego nie rozumiem... przeciez wywołanie porodu polega na całym procesie najpierw mechanicznym potem farmakologicznym porodu włącznie ze skurczami. wkoncu po to się podaje oksytocyne czy jakoś tak żeby się skurcze pojawiły...
Powiedzieli że nie będą mi podać niczego wcześniej na wywołanie bo jeszcze mi mogą zaszkodzić skoro na ktg zero jakiegokolwiek skurczu..
nieagatka
Ja jak jechalam na wywolanie to tez zadnych skurczy nie mialam. Rozwarcie na poltora cm utrzymujace sie od dwoch tyg i tyle, nic wiecej. Wiadomo, ze lepiej zeby zaczelo sie samo, ale bez przesady - czemu wywolanie mialoby zaszkodzic?Ja się na tym akurat nie znam
Powiedzieli że nie będą mi podać niczego wcześniej na wywołanie bo jeszcze mi mogą zaszkodzić skoro na ktg zero jakiegokolwiek skurczu..
Wg mnie przenoszenie jest grozniejsze.
ludek
A to ciekawe - za czasów mojego dzieciństwa sporo jej się jadło...Kasza manna nie ma zadnych wartosci odzywczych wiec podawanie jej jedt srednim pomyslem. Lepiej kuoic jakas inna zdrowa kaszke.
Skoro lekarze wola poczekać na działanie natury puki czas to mimo że już mnie szlak trafia z tym czekaniem muszę im zaufać.Ktory masz dokładnie tydzień i dzień?Ja dziś zaczęłam 41 tydzień skorcze mam i to dosyć tylko ani się nie chcą za bardzo nasila ani nie są regularne.Ja się na tym akurat nie znam
Ponoć samo wywoływanie nie jest przyjemne coś w tym być musi skoro czekają na ostatecznośc.
Ropuszka666
Dziękuję kochana :* napewno skorzystam. Co tam u Was? Jak Sara ?
A dziękuje że pytasz . Moja Sara to twarda wojowniczka i mimo przeciwności zadziwia Mnie codziennie swoim pozytywnym nastawieniem . Jest wiecznie uśmiechniętym i radosnym dzieckiem choć jak u każdej z nas to właśnie albo zęby albo dieta albo nie przespane noce itp Takie uroki macierzyństwa No ale tego w końcu pragnęłyśmy [emoji23]
Załączniki
Wiesz keszcze jest czas bo Ty na początku lipca jakos masz termin no nie? czy się myle?Ja się na tym akurat nie znam
reklama
misis188
Tylko wywoluja raczej po tp. Nie slyszalam zeby byl porod wywolywany przed terminemJa się na tym akurat nie znam