@Nataliaa93 i jak poszła noc? Nie chciałam wcześniej pisać, ale już któraś to zrobiła. Też znam przypadek, że nagle dziecko super śpiące przestało fajnie spać z dnia na dzień i długo to trwa. Moja na cycu budzi się co 3 godziny a ma zaraz pół roku...Ale to Mała nie jadła wcześniej kaszek w trakcie rozszerzania diety? Jeśli nie to tak jak Ewunka pisała najpierw bezglutenowa i z tego co kojarzę kaszki zwyczajnie z wodą można rozrabiać.
Ja miałam poród wywoływany i też mnie wcześniej straszono, że bardziej bolesny. Jak dla mnie bzdura... Nie rodziłam w innych warunkach, ale jestem bardzo delikatna na ból a dałam radę. Nie ma co się nakręcać nawzajem. Wywoływany miałam po tp i nie miałam wcześniej żadnych skurczy. To, że ktoś się dogadał na lewo to nie znaczy, że wywołują bez powodu porody Ja byłam po terminie a i tak mi łaskę robili, że wywołali.
Ja miałam poród wywoływany i też mnie wcześniej straszono, że bardziej bolesny. Jak dla mnie bzdura... Nie rodziłam w innych warunkach, ale jestem bardzo delikatna na ból a dałam radę. Nie ma co się nakręcać nawzajem. Wywoływany miałam po tp i nie miałam wcześniej żadnych skurczy. To, że ktoś się dogadał na lewo to nie znaczy, że wywołują bez powodu porody Ja byłam po terminie a i tak mi łaskę robili, że wywołali.