reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nogi w gore :) pulpety księżniczki szykuja sie do wyjscia powoli
Ktory tc ? Gotowe wszystko ?
Dokładnie 33 + 5 tc :-) W sumie jeszcze firanki nie wybrane, Dziś m ma karnisze zawiesić to w poniedziałek wyskocze i coś zamówię:-) No i dwie pralki prasowania zostały ale to już Pikuś w razie co kogoś do tego zatrudnię. Poza tym wszystko jest. A i nie mam laktatora caly czas nie wiem czy już to kupować czy się wstrzymać.

reklama
Dokładnie 33 + 5 tc :-) W sumie jeszcze firanki nie wybrane, Dziś m ma karnisze zawiesić to w poniedziałek wyskocze i coś zamówię:-) No i dwie pralki prasowania zostały ale to już Pikuś w razie co kogoś do tego zatrudnię. Poza tym wszystko jest. A i nie mam laktatora caly czas nie wiem czy już to kupować czy się wstrzymać.
Kupowac i najlepiej na 2 cycki . Laktator nie oznacza ze bedzuesz miec problem z kp. Laktator jest potrzebny by ulzyc cyckom jak masz nawał by odciągnąć jak chcesz wyjsc i zostawić mleko na obiad.
Chyba ze nie planujesz kp to Ci niepotrzebny .
A można tez wypożyczyć na dniowki hi hi hi .

A my byłyśmy dziś na wizycie. Szyjka się skraca 2.3 cm ale twarda. Lekarz kazał więcej leżeć:-) poza tym wszystko u nas ok, ale byłam świadkiem okropne sytuacji i nie bardzo mogę dojść do siebie... :-/
Dziewczyna przyszła na wizytę do położnej i okazało się że Maleństwo nie ma tętna :-(
No takie sytuacje potrafią człowieka zdolowac...ja za ścianą mojej szpitalnej sali mam porodowke i slysze te placzace maluszki i to mnie akurat pozytywnie nastraja...odpoczywaj bo kazdy dzienw brzuchu dla Twoich blizniaczek na wage zlota :-)

Jakaś konkretna firma poza avent?? :-)
Ja mialam lovi na 1 cycek sredni ...ale taki mi przyjaciółka pozyczyła i nie kupowałam innego . W szpitalu miałam medela był zdecydowanie lepszy .
Teraz mamaginekolog pisala ostatnio o jakis cudach co same mleko robia ha ha ha ha .
Ale ja następny kupie na 2 cycki i najlepiej gorset do tego . Gotujesz obiad i dla siebie i dla ksiezniczek .
Screenshot_20180628-144437_Google.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180628-144437_Google.jpg
    Screenshot_20180628-144437_Google.jpg
    186,9 KB · Wyświetleń: 437
Ja mialam lovi na 1 cycek sredni ...ale taki mi przyjaciółka pozyczyła i nie kupowałam innego . W szpitalu miałam medela był zdecydowanie lepszy .
Teraz mamaginekolog pisala ostatnio o jakis cudach co same mleko robia ha ha ha ha .
Ale ja następny kupie na 2 cycki i najlepiej gorset do tego . Gotujesz obiad i dla siebie i dla ksiezniczek .Zobacz załącznik 871783
Strasznie mnie to rozśmiesza :-)) wygląda dość zabawnie :p ale fakt mega oszczędność czasu :-) dobra to szukam czegoś

reklama
Do góry