reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nogi w gore :) pulpety księżniczki szykuja sie do wyjscia powoli
Ktory tc ? Gotowe wszystko ?
Dokładnie 33 + 5 tc :-) W sumie jeszcze firanki nie wybrane, Dziś m ma karnisze zawiesić to w poniedziałek wyskocze i coś zamówię:-) No i dwie pralki prasowania zostały ale to już Pikuś w razie co kogoś do tego zatrudnię. Poza tym wszystko jest. A i nie mam laktatora caly czas nie wiem czy już to kupować czy się wstrzymać.

reklama
Dokładnie 33 + 5 tc :-) W sumie jeszcze firanki nie wybrane, Dziś m ma karnisze zawiesić to w poniedziałek wyskocze i coś zamówię:-) No i dwie pralki prasowania zostały ale to już Pikuś w razie co kogoś do tego zatrudnię. Poza tym wszystko jest. A i nie mam laktatora caly czas nie wiem czy już to kupować czy się wstrzymać.
Kupowac i najlepiej na 2 cycki . Laktator nie oznacza ze bedzuesz miec problem z kp. Laktator jest potrzebny by ulzyc cyckom jak masz nawał by odciągnąć jak chcesz wyjsc i zostawić mleko na obiad.
Chyba ze nie planujesz kp to Ci niepotrzebny .
A można tez wypożyczyć na dniowki hi hi hi .

A my byłyśmy dziś na wizycie. Szyjka się skraca 2.3 cm ale twarda. Lekarz kazał więcej leżeć:-) poza tym wszystko u nas ok, ale byłam świadkiem okropne sytuacji i nie bardzo mogę dojść do siebie... :-/
Dziewczyna przyszła na wizytę do położnej i okazało się że Maleństwo nie ma tętna :-(
No takie sytuacje potrafią człowieka zdolowac...ja za ścianą mojej szpitalnej sali mam porodowke i slysze te placzace maluszki i to mnie akurat pozytywnie nastraja...odpoczywaj bo kazdy dzienw brzuchu dla Twoich blizniaczek na wage zlota :-)

Jakaś konkretna firma poza avent?? :-)
Ja mialam lovi na 1 cycek sredni ...ale taki mi przyjaciółka pozyczyła i nie kupowałam innego . W szpitalu miałam medela był zdecydowanie lepszy .
Teraz mamaginekolog pisala ostatnio o jakis cudach co same mleko robia ha ha ha ha .
Ale ja następny kupie na 2 cycki i najlepiej gorset do tego . Gotujesz obiad i dla siebie i dla ksiezniczek .
Screenshot_20180628-144437_Google.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180628-144437_Google.jpg
    Screenshot_20180628-144437_Google.jpg
    186,9 KB · Wyświetleń: 432
Ja mialam lovi na 1 cycek sredni ...ale taki mi przyjaciółka pozyczyła i nie kupowałam innego . W szpitalu miałam medela był zdecydowanie lepszy .
Teraz mamaginekolog pisala ostatnio o jakis cudach co same mleko robia ha ha ha ha .
Ale ja następny kupie na 2 cycki i najlepiej gorset do tego . Gotujesz obiad i dla siebie i dla ksiezniczek .Zobacz załącznik 871783
Strasznie mnie to rozśmiesza :-)) wygląda dość zabawnie :p ale fakt mega oszczędność czasu :-) dobra to szukam czegoś

reklama
Do góry