hope322
Fanka BB :)
@Aguleczka29 juz po wizycie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja druga A wydaje sie, ze chwile temu dolaczylam do forum i bylam ostatnia na liscie.O rety... jestem w pierwszej 4?? <szok>
Polecam jednak kupic mokre chusteczki na wyjscia z domu. Maluch moze Ci zrobic 8 kup dziennie w tym np. 2 na spacerze. Bez chusteczek sie po prostu nie da. Ja kupowalam mustelli, wyczytalam u Sroki, ze maja dobry sklad, bez zbednej chemii. A na codzien w domu waciki i woda najlepsze.Strasznie szybko ten czas leci, az za szybko jak dla mnie. Zaczynam sie bac [emoji14] W ogole to mam manie kupowania. Co jestem gdzies w sklepie to musze cokolwiek kupic dla malej. Pieluch mam juz jakies 11 paczek [emoji14] podobnie z gabeczkami i duzymi wacikami do mycia pupki, bo ja mokrych chusteczek nie bede uzywac. Tez macie takie parcie na kupowanie? M do mnie mowi, zebym wyluzowala, bo potem w sklepie tez bedzie [emoji14]
Ja mam cc, wiec wychodzi na to, ze ja wczesniej urodze od Ciebie, no chyba ze Lenka sie pospieszy
Właśnie jak tu się przygotować, pampersami? U mnie przy blizniakach wiadomo x2 ale mniej więcej to jakie paczki po ile sztuk kupujecie?Strasznie szybko ten czas leci, az za szybko jak dla mnie. Zaczynam sie bac [emoji14] W ogole to mam manie kupowania. Co jestem gdzies w sklepie to musze cokolwiek kupic dla malej. Pieluch mam juz jakies 11 paczek [emoji14] podobnie z gabeczkami i duzymi wacikami do mycia pupki, bo ja mokrych chusteczek nie bede uzywac. Tez macie takie parcie na kupowanie? M do mnie mowi, zebym wyluzowala, bo potem w sklepie tez bedzie [emoji14]
Ja mam cc, wiec wychodzi na to, ze ja wczesniej urodze od Ciebie, no chyba ze Lenka sie pospieszy
No właśnie też mam takie wrażenie:-) pamiętam Twoją betę i strach przed odatawianiem leków a zaraz będziemy tulić maluszkiA ja druga [emoji14] A wydaje sie, ze chwile temu dolaczylam do forum i bylam ostatnia na liscie.
Mokre chusteczki zawsze nam, bo czyszcze tylek mojej suczki po spacerze Ale masz racje, jakies bez chemi musze Malej kupic.Polecam jednak kupic mokre chusteczki na wyjscia z domu. Maluch moze Ci zrobic 8 kup dziennie w tym np. 2 na spacerze. Bez chusteczek sie po prostu nie da. Ja kupowalam mustelli, wyczytalam u Sroki, ze maja dobry sklad, bez zbednej chemii. A na codzien w domu waciki i woda najlepsze.
A co do kupowania to Lili ma 15miesiecy i mi nadal nie przeszlo [emoji38][emoji23]
A podajesz wodę czy tylko mm? Bo teraz głównie mm daje plus odciągnięte moje, ale teraz takie upały... i babcie mówią,ze powinnam podawać wodę [emoji848]
Od poczatku woda lub herba rumiankowa ale taka prawdziwa nie jakies granulki dla dzieci. Mam dawac ok 10-15 ml godzine po karmieniu lub godzine przed. Dzieki temu nie wiem co to zaparcia kup mamy ok 3-4dziennie a na mm to uwazam ogromny sukces. Tylko mm dostaje od poczatku.
Gratulacje kochana [emoji8]
Poród ciężka sprawa, ale po BardO ciężkim tygodniu wszystko wraca do normy. Dziś mi mija 2 tyg i czuje sie świetnie tylko niewyspana [emoji12]
Ja mam ze 4 paczki z numerem 1 i 7 dwójek. Kupilam Libero ale wieszosc mam z lidla, podobno bardzo dobre, mam tez kilka paczek z gratisow z roznych dunskich marketow.Właśnie jak tu się przygotować, pampersami? U mnie przy blizniakach wiadomo x2 ale mniej więcej to jakie paczki po ile sztuk kupujecie?