reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie ✊✊ To kto jest po Tobie? Ja i @Aguleczka29? Chyba nikt nie przejal kalendarza od Jasani, bo przez ostatnie dni nie bylo.
Ale te 9 miesięcy zleciało..My dziś mamy wizytę u ginekologa i zobaczymy co się zmieniło od ostatniej wizyty.Liczę na to że Moja Lenusia szybciej zawita na świecie :)

My po wizycie. Usg nie było, tylko badania i wszystko w jak najlepszym porządku. Lekarz karze leżeć i odpoczywać już jak najwięcej:-)
Szkoda, że bez USG. Miło podejrzeć co u pieknotek słychać.
Odpoczywaj ile wlezie [emoji4] ja dziś miałam pobudki co 2h na karmienie hehe. Ledwo co zasnę, to znowu się wybudzam.

Co do aniołków... Ja chyba mam syna z charakterkiem. [emoji13] ale już będąc w ciąży wiedziałam, że to będzie mały rozrabiaka. Tylko nie sądziłam, że tak bardzo będzie ubóstwial cyca. 100% chłop [emoji64]

Ostatnia edycja:
A jak u Was? Wszystko gotowe?:-)

Oj, jeszcze nie wszystko gotowe, nie wszystko. Ale już coraz więcej rzeczy mam, torbę w tym tygodniu pakuje, do szkoły rodzenia chodzę więc panuje nad wszystkim ;)
Jeszcze pewne zakupy zostały i mam nadzieję,ze w najbliższym czasie je skończę.

Super, że po wizycie wszystko u Was dobrze. Odpoczywaj i dbaj o Was :)

A podajesz wodę czy tylko mm? Bo teraz głównie mm daje plus odciągnięte moje, ale teraz takie upały... i babcie mówią,ze powinnam podawać wodę [emoji848]

Gratulacje kochana [emoji8]
Poród ciężka sprawa, ale po BardO ciężkim tygodniu wszystko wraca do normy. Dziś mi mija 2 tyg i czuje sie świetnie tylko niewyspana [emoji12]
Niektore babcia mowia ...
Daj soli do obiadku i boczek by lepiej smakowało :-p
Ja od 3 mż dawałam jej wode czasem by spróbowała piła wszystko co dałam . Nasłuchałam sie ze dac trzeba bo potem nie bedzie chciała. Lekarz mowil de do 6mż wody nie potrzebuje potrzebuje jest mleko potem kaszki owoce .A jak wejdą obiady to wtedy i woda .
Przyszedł czas skonczyła 6 mż jje obiady i pije 250-350 ml na dobe
20180621_105433.jpg

Załączniki

• 20180621_105433.jpg
    20180621_105433.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 354
Niektore babcia mowia ...
Daj soli do obiadku i boczek by lepiej smakowało :-p
Ja od 3 mż dawałam jej wode czasem by spróbowała piła wszystko co dałam . Nasłuchałam sie ze dac trzeba bo potem nie bedzie chciała. Lekarz mowil de do 6mż wody nie potrzebuje potrzebuje jest mleko potem kaszki owoce .A jak wejdą obiady to wtedy i woda .
Przyszedł czas skonczyła 6 mż jje obiady i pije 250-350 ml na dobe Zobacz załącznik 869508
Hehe czy masz na myśli moja babcie [emoji23] [emoji85] tak tak to moja babcia kazała mi obiadki małym na boczku gotować i solą doprawiac co by smaku miały [emoji51] [emoji87]

Szkoda, że bez USG. Miło podejrzeć co u pieknotek słychać.
Odpoczywaj ile wlezie [emoji4] ja dziś miałam pobudki co 2h na karmienie hehe. Ledwo co zasnę, to znowu się wybudzam.

Co do aniołków... Ja chyba mam syna z charakterkiem. [emoji13] ale już będąc w ciąży wiedziałam, że to będzie mały rozrabiaka. Tylko nie sądziłam, że tak bardzo będzie ubustwial cyca. 100% chłop [emoji64]
Usg będzie w sobotę bo jeszcze dodatkowo chodzę do drugiego dr :-)
Haha no to masz prawdziwego chłopa:-D

reklama
Do góry