Ewunka
Fanka BB :)
Bardzo ciezki grzech !Wiara w zabobony to grzech. Ciekawe co na to babcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ciezki grzech !Wiara w zabobony to grzech. Ciekawe co na to babcia
Masakra :-/ ale ja się trochę przestraszyłam... :-(A jak kupowałam na chrzest zloty krzyzyk i łancuszek ( bo tak chciała koleżanka ) to usłyszałysmy ze dziecko będzie midic moj krzyz .... wsztstkie moje nieszczescia mu oddam .....bez komentarza .
A jak nie to się spakuje i jadę do Was :-) ułożysz moje i z grzecznymi dziećmi wrócę do domu. Taki mam plan :-))Tak samo sobie poradzicie zobaczysz [emoji8]
Ja korzystałam i nigdy więcej .Nic nie pomaga tyle ze ustnik możesz ugryźć . Nacpana 2 dni byłam łep mi pękł.....Dziewczyny a ja tak z innej beczki.
Czy korzystałyście z gazu przy porodzie sn?
Bo w szpitalu, w którym zamierzałam rodzić wycofali go (niby rakotwórczy dla personelu) i tylko nospę dają. A dziś się dowiedziałam, że w drugim szpitalu nie ma z tym problemu i się zastanawiam, czy warto zmieniać z jego powodu decyzję
100x gorzej boli wedlug mnieSprobuj w udo bic
GratulujęZobacz załącznik 869352
[emoji7][emoji1405]Moja Kruszynka [emoji1405][emoji7]
IWO
urodzony przez cc 19.06.2018 r. O godzinie 7:50.
2818 g do kochania i 51 cm do zacałowania [emoji173]️[emoji173]️ 10 punktów [emoji5][emoji7]
Slyszałam tez ze mam nie nosić łańcuszka bo dziecko okreci sie pepowina ...Haha chyba się ze mnie nabijasz nie wierzę że ktoś coś takiego wymyślił
Bos Ty chudzielec ja tam wale w celulit100x gorzej boli wedlug mnie
Nie boj sie babciMasakra :-/ ale ja się trochę przestraszyłam... :-(
Ja biłam w bemben do 35 tcBos Ty chudzielec ja tam wale w celulit
A tak szczerze to balabym sie w brzuch teraz bic